Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 9 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Actrice Pip Pellens deelt foto van bebloed inlegkruisje: waarom doet iedereen daar raar over?

Het social platform Instagram is een plek voor de ‘mooie’ plaatjes, dat is het in elk geval altijd geweest. Tegenwoordig worden er steeds meer realistische beelden gedeeld en dat zorgt ook voor ongemak, vooral bij de ontvangers van deze foto. Actrice Pip Pellens is recentelijk bevallen van een dochtertje en dat het leven van een newly mom niet altijd over rozen gaat, maakt ze duidelijk met de foto van een bebloed inlegkruisje.

De boel daar beneden heeft tijd nodig om te helen.

Pip Pellens deelt foto van inlegkruisje

Volgers geloven ook niet echt dat ze dit daadwerkelijk deelt: “Is dat inlegkruisje echt van jouw of heb je ergens geshopt op internet, beetje onsmakelijk maar ergens wel knap dat je zoiets durft te delen en schijt hebt aan wat men denkt,” zo reageert een volger. Anderen snappen dan juist weer niet dat ze dit deelt: “Snap niet zo goed waarom bebloede inlegkruisjes op social media moeten…. beetje onsmakelijk. Maar misschien ligt dat aan mij🤔😉” Maar waarom zou zoiets raar zijn?

Even kletsen

Is het omdat Instagram gebruikt wordt om dit beeld te verspreiden, omdat het té realistisch is? Is het vies? Is het gek? Die twee laatste punten zijn het sowieso niet – elke vrouw bloedt. Of het nou gaat om menstruatie, voor-of na de bevalling of op een ander moment; het is normaal om down there dingen te ervaren die niet comfortabel zijn. Dat het na de bevalling niet meteen helemaal geheeld is, is ook normaal.

Gelukkig herkennen veel vrouwen zich hier ook in en laten ze weten dat het er eigenlijk, in het geval van Pip, er nog schoon uit ziet. “Ik vind dat wel heel netjes eruit zien! Die van mij zijn zo ranzig. Met van die slijm proppen enzo”, reageert iemand ook.

Wat vinden jullie, moet dit gewoon kunnen? Of is het toch te raar voor Instagram?

5 x redenen dat Hyves leuker was dan Instagram of Facebook