Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 9 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Rianne Meijer is nú aan het bevallen: ‘Uit de hand gelopen Tinderdate’

Influencer Rianne Meijer heeft de afgelopen negen maanden alles over haar zwangerschap gedeeld en geheel in de lijn der verwachting heeft ze ook aangekondigd dat ze momenteel aan het bevallen is. Ze noemt het een ‘uit de hand gelopen Tinderdate’, terwijl haar man Roy lachend de camera in kijkt.

Spannend!!

Rianne Meijer is nú aan het bevallen: ‘Uit de hand gelopen Tinderdate’

Begin mei verraste Rianne iedereen met een hele lieve video waarin te zien is dat zij en haar man Roy in verwachting zijn van een kindje. De twee zijn gelukkiger dan ooit en iedereen mag het weten. Rianne staat bekend om haar liefde voor oversharing en is niet bang om open en eerlijk te zijn op socia media. Dat doet ze in slechte tijden, maar dus ook in goede tijden. En het is zó leuk om te zien hoe goed het gaat. Ondanks de zwangerschapskwaaltjes, die iedereen wel heeft. Eerder deelde ze al een mega lieve video van haar zwangerschapsproces.

En vandaag is het dan zo ver.. de bevalling is begonnen, zo deelt ze via Instagram. “Tinder date got out of control”, zo schrijft ze erbij.

Rianne Meijer
Rianne Meijer

Ze heeft Roy namelijk ontmoet via Tinder, zo heeft ze ook al vaker gedeeld met haar volgers. Verliefd, verloofd, getrouwd én dus bijna ouders! Leuk om te zien dat de Tinderdate zo goed gewerkt heeft.

Zwanger met je bestie

Ook beste vriendin Jessie Jazz Vuijk kreeg vorige maand een kindje, zo avontuur delen ze dan ook samen. Ze vertelden eerder dan ook hoe ze erachter kwamen dat ze tegelijk zwanger zijn. Ze sloten een jaartje geleden namelijk een zwangerschapsdeal en dit pakte wel erg bijzonder uit.. zwanger zijn met je bestie is natuurlijk ook echt een dream. Jessie beviel begin oktober van Xavier, dít betekent de bijzondere Spaanse naam van het ventje.

Nieuwe pasfoto nodig? Met deze haarstijl kan het niet misgaan