Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 3 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Babynieuws! Influencer Rianne Meijer is in verwachting en maakt dat bekend met deze video

Rianne Meijer deelde gister wel heel leuk nieuws op haar Instagram. Hoe het op het eerste oog een onschuldige vakantie video lijkt, zit er toch meer achter. Als zij haar buik vastpakt en ook haar lover Roy in de video verschijnt, weten we het zeker: de twee zijn in verwachting!

*BRB, crying*

Huwelijksbootje

Rianne Meijer en Roy Atiya zijn al heel wat jaren helemaal in love en dat deelt de influencer ook maar al te graag met haar 1,5 miljoen volgers op Instagram. De twee leerden elkaar acht jaar geleden kennen via Tinder. Dat de vonk bij Rianne gelijk oversloeg snappen haar volgers wel. De knappe dokter heeft inmiddels namelijk ook al meer dan 50.000 volgers. Vorig jaar stapten de tortelduifjes al samen in het huwelijksbootje en nu is er dan ook een kindje in de aantocht!

Rianne in verwachting

Voor Rianne en Roy is het over een paar maanden tijd voor beschuit met muisjes! Op Instagram kondigde de influencer haar zwangerschap aan met een video vanaf hun vakantiebestemming. In eerste instantie denk je misschien dat zij haar outfit showt, maar als de aandacht naar haar buik gaat, wordt het al snel duidelijk. Ook zien we in het filmpje hoe Roy de buik van de mommy to be een kusje geeft. Hoe cute?! ”Someone really special will be joining us in november“, valt er in de caption te lezen.

Miskraam

Vorig jaar september deelde Rianne minder leuk nieuws op haar Instagram. Rianne was al eerder zwanger, maar dat eindigde helaas in een miskraam. ”I loved every minute of it and couldn’t wait to share it with you. But this time it wasn’t meant to be”, deelde ze toen met haar volgers.

Wij wensen de twee veel het geluk toe!

Plottwist: dít koppel verlaat Temptation Island eerder dan verwacht