Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 21 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Rete spannend: de nieuwe Belgisch-Nederlandse psychologische thriller ‘Noise’ op Netflix

Normaal gesproken zijn psychologische thrillers vaak een product uit Hollywood of Het Verenigd Koninkrijk, maar binnenkort staat er ook een Belgische film op Netflix die echt rete spannend is. We hebben het over Noise – de streamingdienst heeft vanochtend de trailer vrijgegeven. Dus we hebben al een klein beetje kunnen zien wat we kunnen verwachten.

Noise, de psychologische thriller op Netflix

Netflix onthult de trailer en releasedatum van de psychologische thriller Noise. In de film zien we hoe Matt, een kersverse vader, met zijn gezin verhuist naar zijn ouderlijk huis waar hij een familiegeheim ontdekt. De Belgisch-Nederlandse cast bestaat uit bekende namen zoals Ward Kerremans, Sallie Harmsen, Johan Leysen, Jesse Mensah en Lize Feryn.

Het verhaal

In de film volgen we het leven van Matt, een succesvolle influencer (how modern) die recentelijk vader is geworden van Julius. Wanneer Matt met zijn gezin dicht bij zijn dementerende vader gaat wonen, ontdekt hij een aantal duistere familiegeheimen. Hij begint een onderzoek, dat als gevolg meer familiedrama’s ontrafelt dan verwacht. De vrouw van Matt, Liv, maakt zich ernstige zorgen en doet er alles aan om Matt niet te verliezen. Is ze nog op tijd?

Bekijk de trailer hieronder:

Wanneer kan je de film zien?

Noise is vanaf 17 maart 2023 wereldwijd te zien op Netflix, dus we moeten nog heel eventjes geduld hebben. Wel het wachten waard als je fan bent van dit soort spannende producties.

Nog meer nieuws

En we hebben een leuk nieuwtje, want er komen dus waarschijnlijk nieuwe Harry Potter-films aan! Iets anders dan een psychologische thriller maar wel ontzettend leuk. De Britse krant The Sun vertelt over deze nieuwe ideeën en wij zijn nu al razend enthousiast. “De plannen hebben een tijdje op een laag pitje gestaan omdat er veel aandacht ging naar de ‘Fantastic Beasts’-reeks”, vertellen de redacteuren van de Britse krant. “Vorig jaar verscheen het voorlopig laatste deel van die thrilogie, waardoor er nu opnieuw tijd vrijgekomen is om verder te werken aan het ‘Harry Potter and the Cursed Child’-scenario. Yayyyy!

Waarom we allemaal weleens over ex-lovers fantaseren