Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 20 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Wacht ff: komt er nou een nieuwe Harry Potter film mét originele cast?!

Stop de persen: er komt waarschijnlijk een nieuwe Harry Potter-film aan. Wat, wanneer, hoe?! Dat gaan we je vertellen. Het is nog niet officieel bevestigd, maar volgens de Britse krant The Sun zijn er momenteel daadwerkelijk gesprekken gaande over de verfilming van Harry Potter And The Cursed Child. Ja, dat boek is er al maar het is meer een theaterstuk. Die voorstellingen zijn momenteel gaande in New York en Londen maar het is nog geen film. En die voorstellingen zijn natuurlijk ook niet met de originele cast, wat in die nieuwe film wél het geval blijkt te zijn. AAHHH! We praten je bij.

Harry Potter And The Cursed Child

The Sun vertelt over deze nieuwe ideeën en wij zijn nu al razend enthousiast. “De plannen hebben een tijdje op een laag pitje gestaan omdat er veel aandacht ging naar de ‘Fantastic Beasts’-reeks”, vertellen de redacteuren van de Britse krant. “Vorig jaar verscheen het voorlopig laatste deel van die thrilogie, waardoor er nu opnieuw tijd vrijgekomen is om verder te werken aan het ‘Harry Potter and the Cursed Child’-scenario. Er zouden in totaal twee films in de steigers staan. TWEE?!!!

En ook wordt er natuurlijk gesproken over de cast. Want keren Daniel, Emma en Rupert terug? Dat weten we nog niet zeker. De acteurs hebben nu in elk geval wél de goede leeftijd om twintig jaar vooruit in de tijd te gaan. In elk geval beter dan in de laatste HP-film, waarin de acteurs kinderen hadden en zelf ook nog 18 jaar waren. We hopen het in elk geval wel, want de films kunnen eigenlijk niet zonder deze drie.

Het is officieel: Harry Potter keert terug voor een speciale reünie-aflevering