Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 8 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Vette crème de oplossing – Toch aan je puistje gezeten? Of heb je ergens aan gekrabd? Zo genees je snel het wondje

Er zijn genoeg heerlijke, vette crèmes op de markt. En met deze crèmes kun je heel snel wondjes genezen. Heb je toch aan je puistje gezeten? Of heb je ergens aan gekrabd? Vette crème is de oplossing.

Misschien heb jij al wel een vette crème in huis maar het is altijd leuk om je kennis te verbreden. Lees snel verder welke wij goed vinden.

Vette crème

Elizabeth Aerden, al veel geprezen en dat is niet voor niets. Deze crème heelt je wond(je) in acht uur tijd. Handig voor het slapen gaan, als je wakker wordt is het wondje (bijna) weg. En je kunt ‘m natuurlijk niet alleen gebruiken voor je wondjes maar ook bijvoorbeeld voor highlighten, en als lippenbalsem.

Eigenlijk is Dr. PawPaw voor je lippen maar we kunnen er niet omheen dat ook deze crème multifunctioneel is en op alle plekjes gebruikt kan worden. Ook op de wondjes. Het helpt je huid om zo snel mogelijk te herstellen en dat is te zien.

Weleda Skinfood hebben we ook al eerder geprezen en geroemd om zijn fantastische werking. En dat niet alleen, de producten zijn allemaal natuurlijk en je zou de crème zelfs op kunnen eten. Helende werking vanuit de natuur is altijd het beste. Dit is de ontdekking van de redactie. ‘s Avonds opsmeren voor het slapen gaan als een masker en ‘s ochtends zie je er niets meer van. Ook geweldig bij opkomende puistjes.

Waarschijnlijk staat in ieder huis wel een potje Purol. Je hebt een vaseline variant en een zalf. De zalf is degene die je helpt om je kleine wondjes sneller te laten genezen. Altijd handig om in je tas te hebben. Deze zalf helpt vooral goed bij wondjes na het scheren. Ook al is het een veelgebruikte crème voor de babybilletjes, ook voor volwassen kan de crème zeer goed van pas komen. En een potje is lekker goedkoop.

Lees ook: Dit zijn de belangrijkste stappen in je verzorgingsroutine