Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 8 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

YES – De Sims 5 komt eraan en dit is alles wat we erover weten

Besefmoment: wat zou je zonder de Sims hebben gedaan deze quarantaine? Precies. Het nieuws dat de Sims 5 eraan zit te komen, komt dan ook als geroepen. Een oplettende fan spotte het spel in het nieuwe Playstation Magazine. We kunnen niet wachten.

In het magazine stond The Sims 5 tussen games die binnenkort beschikbaar zijn. Hier lees je alles wat we erover moeten weten.

The Sims 5

In het nieuwste Playstation Magazine staan alle games die tegelijkertijd met de nieuwe Playstation 5 uit zullen komen. Je vindt er bijna veertig games waarvan bevestigd is dat ze uit gaan komen. En jawel, daar staat óók de Sims 5 tussen. Dat is te zien op een foto van het magazine die op Twitter werd gedeeld door een oplettende fan.

Nog niet bevestigd

Hoewel de foto van het Playstation Magazine wijst op het feit dat Sims 5 eraan zit te komen, houden EA en Maxis zich stil. Er zijn ook een aantal dingen die erop wijzen dat het nog wel even gaat duren. Zo is de Sims 4 nog niet klaar. Er zouden twaalf uitbreidingspakketten komen, en tot nu toe zijn er negen uitgebracht. Daarnaast is Sims 4 natuurlijk een megahit, dus daar kunnen ze ook nog wel even mee door.

Sims 5 wordt multiplayer

Toch gaan er al geruchten rond over de Sims 5. Zo wordt er gezegd dat The Sims 5 multiplayer gaat worden (hallo, samen Simsen met de meiden). Fans zijn heel duidelijk over wat ze verder terug zouden willen zien: auto’s, inbrekers én een ‘open’ buurt.

Alle cheat codes Sims 4

Goed. Eén ding is duidelijk: voorlopig moet je het met de Sims 4 blijven doen. En dat kunnen we alleen maar leuker maken door alle cheat codes met je te delen. I know, wij zijn de beroerdste niet. Waar je vroeger (besef: de eerste Sims kwam twintig jaar geleden geleden uit) al cheat codes gebruikte om het spel leuker te maken, is dat nu niet veranderd.

Alle cheat codes werken namelijk, twintig jaar later, nog steeds. En jawel, motherlode hoort daar ook bij. Hier vind je alle codes.