Janne Vogel
Janne Vogel Beauty en Style 8 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Op zoek naar een vintage designer bag? Deze 5 websites wil je kennen

Een vintage designer bag kopen voor een schijntje van de originele prijs. Klinkt als een droom, toch? Wil jij een crossbody tasje scoren van jouw favoriete designer?

Of juist een grote en handige shopper? Dan wil je de volgende websites afstruinen.

Vintage designer bag kopen

Je bespaart geld én shopt duurzaam als je besluit te kiezen voor een vintage (of niet zo zeer vintage, maar gewoon tweedehands) designer tas. Als je jezelf wilt trakteren op iets écht moois waar je waarschijnlijk jaren gelukkig mee bent, dan is zo’n leuk tasje wellicht iets waar je over na wilt denken.

Sommige designertassen schijnen zelfs een veiligere investering te zijn dan bijvoorbeeld aandelen. Duurzaam en een goede investering dus. Hebben we je al overtuigd? We verzamelden hieronder de beste websites die je helpen zoeken naar de perfecte vintage designer bag.

1. Vestiairecollective.com

Per week worden er duizenden nieuwe items op de website geplaatst. Pas op, want scrollen op Vestiaire is zeer verslavend. Wanneer je een tas op jouw wishlist zet, krijg je een melding wanneer de tas in prijs is gedaald. En precies op die manier blijven je favorieten on top of mind.

2. Handbagclinic.co.uk

Alle tassen die hier binnenkomen worden (indien nodig) eerst volledig opgeknapt in de in-house clinic. Ze verkeren daarom in (vrijwel) perfecte staat, en dat is wat je wil als je zo’n pareltje aanschaft.

3. Bagista.co.uk

Voor luxe handtassen en accessoires kun je terecht bij Bagista. Je kunt je items via Bagista kopen, maar ook verkopen en ruilen. De mensen achter de site willen het verschil maken door echt goede service te bieden en dat lukt ze tot nu toe maar wat goed.

4. Etoile-luxuryvintage.com

Deze Amsterdamse (web)shop heeft een groot assortiment vintage designer tassen waaruit je onmogelijk kunt kiezen. In onze hoofdstad vind je meerdere fysieke winkels waar je de tassen in het echt kunt bewonderen. Maakt het kiezen misschien net iets makkelijker.

5. Thenextcloset.com

Ook van Nederlandse bodem: circulaire marktplaats voor tweedehands designer fashion The Next Closet. In hartje Amsterdam streven de mensen achter dit merk een duurzame missie na. Namelijk de textielindustrie verduurzamen en van tweedehands items een eerste keus maken. Lekker bezig!

Lees ook:

Glamour UK