Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 6 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Vriendin van Rapper Sjors verbreekt relatie maar inmiddels is hij weer gelukkig in de liefde

We schreven vorige week al over de nieuwe vriendin van rapper Sjors. Hij was naar eigen zeggen ‘smoorverliefd’ en maakte bekend dat het ging om een 33 jaar oudere vrouw. Sjors, bekend van het programma Man Bijt Hond en de uitspraak: “Ik heb net een broodje pindakaas gegeten”, laat inmiddels weten dat zijn vriendin hem heeft laten zitten. Maar goed nieuws: hij is wéér verliefd.

Rapper Sjors is weer verliefd

Als er iemand houdt van een beetje media-aandacht, dan is het Sjors wel. Met eigen BOOS-afleveringen (vanwege oplichterij), een pornofilm, een business in videoboodschappen en een populair Instagram-kanaal is hij regelmatig in het nieuws. Vorige week vertelde hij dat hij verliefd was op Marion, een Duitse vrouw van 62. Hij maakte een aantal verliefde video’s om aan zijn volgers te vertellen hoe leuk hij Marion wel niet vond. Ook liet hij weten: “Op een oude fiets moet je het leren”.

Waarschijnlijk vond Marion de aandacht niet zo leuk, want zij heeft de relatie snel verbroken. Toch lijkt het Sjors niet veel te doen, want hij is inmiddels weer gelukkig met iemand anders. Zó gelukkig zelfs, dat hij inmiddels al 6 nieuwe foto’s op Instagram heeft geplaatst. Ook staat er in zijn bio: “Liefde tussen Marion en mij zelf is helaas gestrand. Ben nu verliefd op andere oudere”. Uhhhhhhh.. juist. Wij zijn benieuwd hoe lang deze relatie gaat duren.

Bekijk de foto’s en video’s hieronder:

Van flirt tot relatie: zó weet je of je lover oprecht verliefd is of niet