Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 6 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is officieel: realityserie De Roelvinkjes komt terug

Familie Roevink heeft leuk nieuws! Eerder liet Dries Roelvink in een gesprek op de radio met 100% NL al vallen dat de reallifesoap ‘De Roelvinkjes‘ waarschijnlijk zou terugkeren. Nu bevestigd ook Videoland het leuke nieuws. We kunnen dus eindelijk weer binnen gaan gluren bij onze favoriete, extravagante en veel besproken Amsterdamse familie.

De Roelvinkjes

De familie Roelvink kreeg in 2015 hun eerste seizoen van het realityprogramma De Roelvinkjes. Hier konden we alle avonturen van de volkszanger Dries Roelvink, zijn zoons Donny en Dave Roelvink, zijn partner Honoria en zijn ex-vrouw Luciënne volgen. In 2019 verscheen het laatste seizoen, maar de Amsterdamse familie bleef gelukkig niet stilzitten en verscheen nog vaak in de media. Zo konden we de familie niet meer van de televisie af denken en nu komt er dan eindelijk een nieuw seizoen van hun realityserie. Inmiddels zijn alle Roelvinkjes een stukje ouder geworden en kunnen we ook het zoontje van Dave, Dean in de serie gaan verwachten. Hoe leuk is dat?

Nieuw seizoen

Eerder liet Dries al weten dat hij trots is op zijn zoons. ”Dave is vooral met zijn zoon bezig en die is momenteel ook een beetje een soort van vastgoedmagnaat aan het worden, dus dat gaat lekker. En ik ben zeer tevreden over Donny zijn nieuwe challenge, die is allerlei mensen fitter aan het maken. Dus ik ben tevreden over mijn zoons.”

De familie maakt via een video bekend dat ze nu dan eindelijk officieel terug zijn. Ook in dit seizoen zullen we weer zien hoe De Roelvinkjes, net als andere gezinnen, tegen diverse uitdagingen aanlopen. Dave en Donny houden het wel nog even spannend en onthullen nog maar weinig over het nieuwe seizoen. Vader, Dries kunnen we wel al horen zeggen dat hij dit keer minder in de spotlights staat. ”We gaan vooral Dave en Donny spectaculaire dingen zien doen. Mij ga je vooral een heerlijk glaasje wijn zien drinken”, laat de trotse vader weten.

De Roelvinkjes zal dit jaar nog te streamen zijn bij Videoland!

Oh no! Het kapsel van Dave Roelvink pakt helemaal verkeerd uit