Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 19 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Pak de popcorn maar: er komt een reünie van MAFS Australia

Na het zevende seizoen van MAFS (Married At first Sight) Australia was het wachten tot het nieuwe seizoen op Videoland zou komen. Die er nog steeds niet is. Maar niet getreurd, er komt namelijk een reünie aan.

Op 31 januari én op 7 februari gaat het spektakel plaatsvinden.

Reünie van MAFS Australia

Terwijl je zit te wachten op het achtste seizoen van MAFS Australia op Videoland, staat er iets veel leukste te gebeuren: een reünie. Of beter gezegd twee reünies. Of nou ja, een reünie van twee afleveringen.

Het is de eerste keer ooit dat er een reünie plaats gaat vinden van MAFS Australia. En eerlijk is eerlijk, wij kunnen niet wachten om Ines, Stacey en Jess bij elkaar te zien.

De cast van afgelopen 7 seizoenen

De meest besproken deelnemers van de afgelopen zeven seizoenen MAFS Australia zullen samenkomen voor een reünie (een drama-filled diner). Er wordt gespeculeerd over de volgende gastenlijst:

Jules Robinson en Cameron Merchant (seizoen 6)
Erin Bateman en Bryce Mohr (seizoen 2)
Martha Kalifatidis en Michael Brunelli (seizoen 6)
Dean Wells (seizoen 5)
Tracey Jewel (seizoen 5)
Jessika Power (seizoen 6)
Ines Basic (seizoen 6)
Mike Gunner (seizoen 6)
Cyrell Paule (seizoen 6)
Patrick Miller (seizoen 5)
Charlene Perera (seizoen 5)
Cheryl Maitland (seizoen 4)
Nasser Sultan (seizoen 5)
Sam Bell (seizoen 6)

Uit seizoen 7 schuiven Seb Guilhaus en Lizzie Sobinoff aan. Althans, dat is nog niet confirmed, maar gaat rond. Dat het smullen wordt, is in ieder geval een ding dat zeker is. In de preview komt Cyrell Paule binnen in stijl: “the bitch is back“.

Nu al drama

Het duurt nog even voor de reünie kunnen verwachten, maar nu is er al veel drama gaande rondom de show. Verrassend? Zeker niet. De meeste drama’s spelen zich immers af ná de uitzendingen.

Een aantal MAFS-kandidaten – die obviously niet zijn uitgenodigd voor de reünie – lieten hun frustraties merken op social media. Oké, de reacties gaan dan niet per se over het feit dat ze niet zijn uitgenodigd, maar omdat het überhaupt plaats gaat vinden.

MAFS Australia heeft de afgelopen jaren geregeld als kritiek te horen gekregen dat ze te veel zouden focussen op drama in plaats van echte relaties. Well, wij kijken er hoe dan ook graag naar, dus kom maar op met de reünie.