Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 23 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is de releasedatum van spin-off ‘How I Met Your Father’

De komedieserie How I Met Your Father, de spin-off van de serie How I Met Your Mother, komt naar Disney+. Gisteren maakte de streamingdienst de releasedatum eindelijk bekend! Nog heel even wachten en dan kunnen we gaan bingen.. De serie is namelijk op 11 mei al te zien.

Wij kijken er in ieder geval naar uit!

Nog even over How I Met Your Mother

How I Met Your Mother gaat over Ted die in 2030 zijn zoon Luke en dochter Penny vertelt over gebeurtenissen in zijn leven, met als resultaat de ontmoeting met hun moeder. Kijkers weten ook niet wie hun moeder is en daar komen ze ook pas het laatste seizoen achter. Zijn zoektocht begint in 2005. De 27-jarige Ted Mosby (Josh Radnor) woont in New York in een appartement met zijn vrienden Marshall Eriksen (Jason Segel) en Lily Aldrin (Alyson Hannigan) na het afstuderen aan Wesleyan University. In MacLaren’s, een bar onder hun appartement, ontmoet hij Barney Stinson (Neil Patrick Harris) en Robin Scherbatsky (Cobie Smulders). Tijdens zijn zoektocht naar de ware wordt hij bijgestaan door deze vier vrienden.

En dan.. How I met Your Father

How I Met Your Father gaat over Sophie, gespeeld door Hilary Duff. Sophie is een jonge alleenstaande vrouw die van alles probeert op de datingmarkt. Ook duikt ze af en toe de kroeg in, maar leunt vooral op dating-apps. Het verhaal laat zien hoe lastig het in deze tijd is om liefde te vinden en iemand waarmee je echt klikt. Een oudere en vooral wijzere Sophie (Kim Cattrall) neemt ons mee in het verhaal. Ook Sophie heeft een hechte vriendengroep waar ze lief en leed mee deelt. Haar vrienden heten Jesse (Christopher Lowell), Valentina (Francia Raisa), Ellen (Tien Tran), Sid (Suraj Sharma) en Charlie (Tom Ainsley).

Seizoen 2?

De serie is gemaakt door Isaac Aptaker en Elizabeth Berger en was 18 januari in de Verenigde Staten al te zien. Voordat wij seizoen 1 hebben kunnen zien, is er bekend gemaakt dat er ook een seizoen 2 zal komen. Wij zijn benieuwd, gaan jullie kijken?

OMG! De eerste trailer van de langverwachte ‘How I Met Your Mother’ spin-off met Hilary Duff staat online