Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 21 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

OMG! De eerste trailer van de langverwachte ‘How I Met Your Mother’ spin-off met Hilary Duff staat online

Al langer gaan er geruchten rond dat er een spin-off zou komen van How I Met Your Mother. Het is officieel, want er staat een heuse trailer online! We waren al enthousiast over het idee, maar we kunnen nu niet meer wachten.

Dit is alles wat we weten over de spin-off genaamd: How I Met Your Father

Wie speelt er in de cast van How I Met Your Father?

Eerder werd er bekend gemaakt dat voormalig Sex And The City-actrice Kim Cattrall te zien is in de serie als de oudere versie van hoofdpersonage Sophie, die gespeeld wordt door Hilary Duff. Kim Cattralls personage Sophie vertelt aan haar zoon hoe zij zijn vader heeft ontmoet. Hillary Duff speelt de jongere versie van Sophie in de bekende flashbacks net zoals bij How I Met Your Mother.

Maar bij de spin-off kan een goede vriendengroep natuurlijk niet ontbreken. Deze wordt gespeeld door Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran en Suraj Sharma.

Wat heeft de cast gezegd over de spin-off?

Hilary Duff plaatste op 18 augustus voor het eerst een foto van de How I Met Your Father set. Ze schreef er bij: ‘Wie is er klaar voor ons??? We hebben misschien wel of niet voor het appartement van een bepaald iemand gezeten.’

Is er een releasedatum?

Helaas is er nog geen releasedatum voor How I Met Your Father, maar wel een trailer!

Trailer

In de trailer krijgen we te zien hoe we, in tegenstelling tot het origineel, Cattrall zien als ze haar zoon het verhaal gaat vertellen van hoe ze zijn vader heeft ontmoet en waar het allemaal begon. Vervolgens worden we meegenomen naar Sophie toen ze een dertiger was in New York opzoek naar de liefde. Dit doet ze met hulp van haar vriendengroep, gespeeld door Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran en Suraj Sharma.

De serie wordt beschreven als een spin-off, maar het is nog niet duidelijk of er verbanden zijn met de oude personages uit HIMYM/em>.

Huh? Volgens Emily In Paris-fans kunnen we een romance verwachten tussen Emily en Camille

OMG: How To Lose a Guy in 10 Days komt misschien met een vervolg