Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 17 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Interessant: het lijkt erop dat Rihanna met haarproducten gaat komen

Als er een celeb is waar we de nodige inspiratie vandaan halen – of het nou gaat om skincare, haar inspiratie of beautylooks – is het Rihanna wel. De powervrouw is van alle markten thuis.  We kennen haar natuurlijk allemaal als zangeres, maar inmiddels is Rihanna al jaren een amazing selfmade zakenvrouw. Ze heeft meerdere bedrijven op haar naam staan en het lijkt erop alsof daar binnenkort iets nieuws bij komt.
Het zou gaan om een haarproducten. We praten je bij.

Rihanna komt met haarproducten

Met een vermogen van zo’n 500 miljoen euro – die ze niet alleen aan haar vele hits te danken heeft – lijkt alles in goud te veranderen wat RiRi aanraakt. De 32-jarige heeft meerdere bedrijven op haar naam staan, van kledingmerk Fenty tot cosmeticabedrijf Fenty Beauty.

Het lijkt erop alsof daar binnenkort een nieuw bedrijf bij komt, of in ieder geval nieuwe producten. Haar bedrijf, Roraj Trade LLC, heeft namelijk een trademark ingediend voor haarproducten onder de noemer Fenty Hair.

Fenty Hair

Dit alles gebeurde op 3 maart. Binnen Fenty Hair zou een productlijn vallen met producten voor haarkleuring, anti-roosshampoo, stijl- en krultangen en haarglitter. Haarglitter, ja. Dat klinkt veelbelovend en het is eigenlijk ook direct alle informatie die we hebben.

De aanvraag zit voorlopig nog in de fase van verwerking en goedkeuring, maar dat we nieuwsgierig zijn is een ding dat zeker is.

Het internet reageert

En wij zijn niet de enigen die enthousiast reageerden op dit nieuws. Fans van Rihanna deden het internet ontploffen over de potentiële haarproducten. Sommigen speculeerden dat er eerder al hints werden gedropt, onder andere in de videoclip van N.E.R.D.