Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 8 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG! Deze Netflix-ster is het nieuwe gezicht van Say Yes To The Dress UK

Tan France is het nieuwe gezicht van Say Yes To The Dress UK. De beroemde fashion designer, die furore maakte in de met een Emmy bekroonde Netflix-serie Queer Eye én samen met topmodel Gigi Hadid Next In Fashion presenteerde, is verguld dat hij nu Britse bruiden mag helpen bij het vinden van hun droomjurk in een seizoen dat inclusiever is dan ooit.

Say Yes To The Dress UK

“Ik kan niet geloven dat ik hier deel van uitmaak”, zegt Tân over zijn deelname. “De wetenschap dat ik een versie kan maken die zo inclusief is en zoveel verschillende soorten bruiden vertegenwoordigt, is voor mij geweldig.” In deze nieuwe serie zoekt hij onder meer een bruidsjurk voor Plastiq, een dragqueen die te bang was om naar een gewone boetiek te gaan, uit angst om beoordeeld te worden, en Asa, een bruid uit Pakistan met een hersenaandoening die er sexy uit wil zien op haar trouwdag. Say Yes To The Dress with Tan France is vanaf vrijdag 25 augustus te zien op discovery+.

Tan France
discovery+

Tan France groeide op in Doncaster waar hij het als zoon van Pakistaanse immigranten zwaar had. In zijn biografie Naturally Tan sprak hij eerder over het racisme waar hij mee te maken had en dat hij als 9-jarige huidbleekcrème gebruikte om witter te lijken. Als jongvolwassene verhuisde hij naar de Verenigde Staten waar hij een succesvolle ontwerper werd voor onder meer Zara en al op zijn 26e een eigen bedrijf ‘Kingdom and State’ oprichtte met kleding voor vrouwen.

Hij was zo succesvol dat hij op zijn 33e met pensioen kon gaan. Maar toen begon zijn nieuwe leven in de schijnwerpers van de tv-camera’s met nu als nieuwe hoogtepunt de presentatie van een van de grootste modeprogramma’s.

Wij kunnen niet wachten tot we al die mooie bruidsjurken kunnen bewonderen, mét daarbij natuurlijk het passende advies van onze Tan. Leuk!

Zó komt B&B Vol Liefde Martijn aan dat litteken op zijn wang