Emma Toussain
Emma Toussain Reality 8 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Zó komt B&B Vol Liefde Martijn aan dat litteken op zijn wang

Wie dagelijks B&B Vol Liefde kijkt, wil niet meer anders. Je zit er dan ook helemaal in en dan gaan dingen je opvallen. Zoals dat litteken van Martijn bijvoorbeeld. Daar moet iets heftigs gebeurd zijn, want ‘t is een aardig ding. What happened? Wij denken ‘t, Tamara kan het vragen.

Zó komt B&B Vol Liefde Martijn aan dat litteken op zijn wang

De Rotterdammer legt dan ook uit hoe het komt, als zijn nieuwe single dame Tamara er naar vraagt. En het is misschien nog wel onprettiger dan we dachten.. “Ik ben met mijn auto tegen een lantaarnpaal gereden,” vertelt hij. “Ik praat niet graag over dit onderwerp. Het is niet iets om trots op te zijn. Ik vind het wel prettig dat ze ernaar vraagt, want het is iets wat zichtbaar is” onthult hij verder tegen de camera.

Dat zijn airbag niet helemaal werkte zoals behoren, dat blijkt: “Mijn oor lag er half uit, dat lag echt beneden. Dit was één groot gapend gat, maar dat hebben ze goed gemaakt.” Aiiiiii.

En dan nog even over zijn vele zweten..

Er gaat geen aflevering van B&B Vol Liefde voorbij zonder dat we Martijn zien zweten. Het befaamde handdoekje wijkt daarom nooit ver van de 47-jarige B&B-eigenaar. Iedereen die binnenkomt bij ‘Say Cheese’ krijgt van Martijn meteen wat drinken en een handdoekje. Toch is er niemand die zoveel zweet in de B&B Martijn zelf.. en dat valt op.

RTL Boulevard vroeg aan Martijn waar alle transpiratie toch vandaan komt en daar heeft Martijn een heel logisch antwoord op. Ahhhhh..

Meer lezen over B&B Vol Liefde? We bespreken elke dag wel wat feitjes over onze nieuwe favoriete realityserie. Want ja, het gaat niet meer uit ons hoofd. Ook Walter komt regelmatig aan bod, de jonge Suus én ga zo nog maar even door.

OMG: om deze reden komt B&B Vol Liefde-Martijn dus elke ochtend later aanzetten