Emma Toussain
Emma Toussain Reality 1 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG: om deze reden komt B&B Vol Liefde-Martijn dus elke ochtend later aanzetten

Martijn runt een B&B in Thailand met de gezellige naam ‘Say Cheese’. Hij verkoopt Nederlandse lekkernijen én organiseert regelmatig avonden waarbij er sportwedstrijden gekeken worden. De dames in de B&B moeten wel elke ochtend op hem wachten, want hij komt altijd later aanzetten. Wat doet hij dan elke ochtend? Nou, dat antwoord zal je verbazen.

Om deze reden komt B&B Vol Liefde-Martijn elke ochtend later aanzetten

De Rotterdamse Martijn voelde altijd al een grote liefde voor Thailand door de vele vakanties die hij er doorbracht. Toen hij vier jaar geleden de kans kreeg om een guesthouse met bijbehorend restaurant over te nemen, was zijn keuze dus snel gemaakt. Een grote stap, maar Martijn is trots op zijn bijzondere plek met Nederlands tintje. In zijn guesthouse kunnen Nederlanders hun lol op: er worden huisgemaakte bitterballen geserveerd, de Hollandse feestdagen worden gevierd en Hazes galmt op een gezellige avond uit de speakers.

Hij is heel erg druk met zijn bedrijf én hij neemt in de ochtend altijd flink de tijd voor zichzelf. Zijn dames zien hem daarom ook niet zo heel vaak én als ze hem zien dan is hij druk aan het bellen of pennen. Maar wat doet hij dan in de ochtend?

We houden je niet langer in spanning..

Nou… hij speelt een computerspelletje. Aan RTL verklapt hij wat hij doet: “Ik speel iedere ochtend op de computer het meest saaie en simpele spel dat er is. Mijn hoofd raakt er helemaal leeg door. Het is een computerspel waar je een stad aan het bouwen bent.” Aha! Nou, laten we maar hopen dat de vrouwen dat ook prima vinden.

B&B Vol Liefde-kijkers krijgen de kriebels van Walter en zijn spiritualiteit

Walter in een vorig leven

We komen achter steeds meer interessante feitjes over de B&B Vol Liefde-deelnemers. Zo werkte de zweverige Walter jaren in een familiebedrijf, waar hij gewoon op kantoor werkte. Wij hebben dus een foto gevonden van hoe Walter er toen uitzag… en dat ga je niet geloven.

10 dingen die succesvolle vrouwen elke ochtend doen vóór negen uur