Renée
Renée Love & Seks 1 aug 2018

Bereid je voor op een hete maand! Zo ziet je seksleven er in augustus uit

Een nieuwe maand betekent dat het tijd is voor een nieuwe sekshoroscoop. Ben je benieuwd wat de maand augustus voor jou in petto heeft? Dit is wat de sterren over jou te zeggen hebben deze maand.

Sekshoroscoop augustus

Een verstandige meid is op alles voorbereid. Daarom is het wel zo fijn om te weten of jouw sekshoroscoop het beste met je voor heeft in de maand augustus.

Ram (21 maart – 20 april)

Afgelopen maand was je niet helemáál tevreden met je seksleven. Gelukkig ga je letterlijk heet de nieuwe maand in, want door te communiceren sta je weer in vuur en vlam.

Deze maand weet je dat nog lekker vast te houden. Wat nou hittegolf? Zelfs als de mussen van het dak zijn gevallen ben jij nog hitsig.

Pas wederom op voor de verveling. Door de hitte ben je niet zo experimenteel als normaal. En dat is oké, want op elkaar geplakt liggen in de missionarishouding is ook gewoon even te warm.

Ram, opgelet! Dit is jouw sekshoroscoop voor de maand juli

Stier (21 april – 20 mei)

Juli was een goede maand voor je, waardoor augustus iets gaat tegenvallen. Maar blijf vooral de positieve kant zien.

Vorige maand was jij de gulle gever, nu ben je de gretige ontvanger. Ja, je vindt het nog steeds heel chill om hem te verwennen. Maar juist omdat jij zoveel geeft voelt hij de druk om iets terug te doen voor je.

Misschien ben je niet helemaal tevreden over hoe hij presteert. Kan natuurlijk, maar hoe breng je dat op een duidelijke maar lieve manier over? Hierbij tips:

5 dingen die jij mannen nog kunt leren over beffen

Tweelingen (Tweeling) (21 mei – 21 juni)

De spetterende seks waar je letterlijk maanden naar verlangt krijg je deze maand. Het zit niet bepaald mee in je liefdesleven, maar je geduld wordt beloond.

Je weet een man in bed te krijgen waarvan je dacht dat je ‘m nooit zou kunnen krijgen. Dat de seks ook goed is valt je daarom alles mee.

Pas wel op dat je voor deze persoon niet te veel kriebels krijgt. Hij is misschien niet zo serieus met jou als je zou willen.

Hallo, Tweelingen! Lees hier jouw sekshoroscoop voor juli

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Kreeft, deze sekshoroscoop heeft heel wat in petto voor jou. Juli was echt jouw maand en je bent van plan om het lekker door te trekken tot het einde van deze maand.

Misschien is de seks zelf niet per se heel fantastisch, maar hoe jij je over jezelf voelt wel. Nooit heb jij je zo lekker in je vel gevoeld.

Omdat je je mega sexy voelt krijg je spontaan zin om mooie lingerie voor jezelf te kopen. Doe dat vooral, want dan weet je zeker dat je een leuke avond tegemoet gaat.

Hé Kreeft, dit is jouw sekshoroscoop voor de maand juli

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Je bent ontzettend sexy, punt. Je vurige karakter betaalt zich uit tussen de lakens, waardoor augustus een pittige maand voor je wordt.

Letterlijk, want je bent niet te houden tijdens de eerste weken van de maand. Aan het einde van augustus wordt het rustiger in je leven, dus ook wat seks betreft.

Je gaat bijna aan jezelf twijfelen, maar geloof ons. Er is echt niets mis met je. Periodes dat je libido iets lager is horen erbij.

Leeuw! Lees hier jouw sekshoroscoop voor de maand juli

Maagd (24 augustus – 23 september)

Je bent van plan om de rustige juli achter je te laten. Maar goed, zoals je weet loopt het leven niet altijd zoals je wilt.

In augustus voel je niet helemaal jezelf en het is rot om dit in je sekshoroscoop te lezen. Je wéét dat je niet heel lekker in je vel zit. Dat zorgt ervoor dat je nu eenmaal iets minder naar seks verlangt dan normaal.

Misschien heb je dan niet zoveel behoefte aan vitamine D – snap je? -, er zijn alsnog andere manieren om je verzadigd te voelen. Geef soloseks een goede kans deze maand. Na een orgasme voel je je al ietsje beter.

Nieuwe maand, nieuwe sekshoroscoop: Dit is wat een Maagd staat te wachten

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Dat casual seks bevalt je wel als je vrijgezel bent. Hé, je krijgt hier en daar wel een vervelende opmerking erover, maar je weet nu wel dat je nog even niet toe bent aan iets serieus.

Dat betekent natuurlijk niet dat je stil moet zitten. App die hete man uit de bar waar je toen zo’n leuke klik mee had. Heb geweldige seks. Het mag allemaal.

Weegschaal, lucky you! Dit is wat de sterren over jouw seksleven zeggen deze maand

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Na weken ruziën met je vriend ben je eindelijk weer gelukkig in je relatie. Jullie communiceren als een goed team. Ook in bed.

Juist omdat jullie een vervelende periode achter de rug hebben voelt het een beetje onwennig. Maar het feit dat je van hem kunt genieten is al genoeg.

Raak je een beetje verveeld? Zoek dan naar manieren om je seksleven spannender te maken. Denk bijvoorbeeld aan seksspeeltjes. Dit geeft je relatie een enorme boost.

6 x seksspeeltjes die beter zijn dan seks zelf

Boogschutter (23 november – 21 december)

Je hebt iemand ontmoet die jou zo blij maakt dat je niets liever wil dan iedere minuut met hem doorbrengen. Goed voor jou, geniet er vooral van.

Dit is namelijk de fase waarin jullie elkaar gaan ontdekken. En geloof ons, die periode is zó leuk. Jullie hebben geen ruzies, geen problemen en alles lijkt vlekkeloos te gaan.

Je weet hartstikke goed dat dit een tijdelijke periode is en daarom is het belangrijk om van ieder seksmoment te genieten.

Boogschutter meisjes! Dit zegt je horoscoop over je seksleven

Steenbok (22 december – 20 januari)

Op de speeltjes ben je inmiddels uitgekeken. Je hebt nog nooit zoveel behoefte gehad aan een penis in je leven, dus wat kan deze sekshoroscoop voor je betekenen?

In ieder geval dat je weer seks gaat hebben. Bereid je er op voor dat dit niet met de persoon is waarmee je de rest van je leven gaat blijven.

Want eerlijk is eerlijk, ben je echt toe aan vastigheid? Nog niet helemaal. Maar er is niks mis met casual seks, dus geniet ervan nu het weer kan.

Fiet-fieuw! Wat het sterrenbeeld Steenbok zegt over je seksleven

Waterman (21 januari – 19 februari)

De vorige sekshoroscoop beloofde je een man waar je geen genoeg van krijgt. Inmiddels ben je erachter gekomen dat jullie toch niet zo goed bij elkaar passen als je dacht.

De oorzaak? De seks tussen jullie. Ja, het was fantastisch. Maar je merkt dat jullie niet helemaal op één lijn liggen. Hij wil te veel, te snel.

Zeg daarom nee en ga niet je grenzen over. Vraag jezelf af of je wel met hem wil zijn als hij zoveel andere dingen wil waar jij liever nee tegen zegt.

Oh hallo! Het seksleven van een Waterman is top als je het sterrenbeeld mag geloven

Vissen (20 februari – 20 maart)

Je zit in een lekkere flow. De Vissen in een relatie zijn in rustig – maar fijn – vaarwater beland, de vrijgezellen hebben iemand ontmoet die de sterren van de hemel kan seksen.

Je merkt dat je steeds losser wordt in de heupjes en dat beloont zich in bed. Op de één of andere manier ontdek je nu hoeveel macht jij hebt over mannen tijdens de seks.

Jij weet namelijk precies hoe jij hun hoofd op hol brengt. Je durft het niet over jezelf te zeggen, maar geil is in augustus je tweede naam.

Ay caramba! Vissen hebben een fantastisch seksleven volgens hun sterrenbeeld

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bereid je voor op een hete maand! Zo ziet je seksleven er in augustus uit
Sluiten