Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 15 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Lars Veldwijk spendeert quality time met dochter Zara-Lizzy en de veel te lieve foto’s wil je zien

Lars Veldwijk kennen we natuurlijk allemaal als de knappe ex van Monica Geuze. Veldwijk woont in Zuid-Korea omdat hij daar professioneel voetbal speelt bij Club Suwon. Maar omdat hij zo ver weg woont ziet hij zijn dochtertje Zara-Lizzy natuurlijk vrijwel nooit. Het is zomervakantie en dat betekent dat de kids even niet naar school hoeven.. vakantietijd! Zijn kleine meid was 18 dagen lang bij hem in Korea en hij heeft daar ontzettend van genoten. Hij deelt dan ook veel te schattige foto’s van hun tijd samen.

Lars Veldwijk en Zara-Lizzy

Lars en Monica zijn al een behoorlijke tijd uit elkaar. Inmiddels is Monica  al een tijd gelukkig met nieuwe liefde Robbert. Rob, zoals Monica zijn naam vaak afkort, zorgt dan ook voor Monica’s dochter Zara-Lizzy alsof het zijn eigen kind is en dat is toch wel erg lief.

Maar nu was het kleine meisje toch echt even bij haar vader en genoot hij daar enorm van. Monica liet in een recente vlog nog weten dat zij het heel lastig vond om haar dochter 3 weken lang te moeten missen. ‘’Het staat al best wel eventjes gepland, dus ik weet ook gewoon dat het gebeurt. Het is goed besproken en in goed overleg gegaan uiteraard.’’ Eerder vertelde ze al over het co-ouderschap met Lars – iets dat zeker niet makkelijk is.

Lars deelde dan ook een aantal hele lieve foto’s van zijn quality time met Zara-Lizzy. TOO CUTE.

Je kunt je goed voorstellen hoe blij vader en dochter zijn om elkaar weer te zien. Dat maakt het ook extra lastig: want de kleine meid gaat natuurlijk weer terug naar Nederland.  En wat doe je als je tijd met je dochter doorbrengt? Ja, da’s een mix! De ene dag lak je nagels, de andere dag sta je op het voetbalveld. Je moet geven en nemen hè 😉

Doe het vooral voor jezelf en niet voor je partner: 4 redenen waarom voetbal kijken het helemaal waard is