Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Seks 15 aug 2022
Leestijd: 9 minuten

Oeh la la! Dit is jouw sekshoroscoop voor de maand augustus

We zouden het allemaal wel willen: een kijkje nemen in de toekomst. Hoewel dit natuurlijk niet kan, kan je door een horoscoop wel kijken wat de sterren voor je in petto hebben. Een horoscoop vertelt namelijk wat je die aankomende week of maand te wachten staat en wij hebben voor jou de sekshoroscoop voor de maand augustus.

Ontdek wat er deze maand op je staat te wachten op het gebied van liefde en seks.

Sekshoroscoop

Er gebeurt op dit moment waarschijnlijk veel in je leven. Het is namelijk ‘zomervakantie’ en dat betekent dat je vast aan het werk bent, maar ook zeker geniet van de warmte op je vrije dagen en je dagen volpropt met leuke activiteiten. Tijdens de zomer hangt er ook altijd liefde in de lucht en misschien ben jij tijdens deze zomervakantie al wel op een paar heerlijke dates geweest. Hoe dan ook: dit staat er volgens jouw horoscoop op het gebied van liefde en seksop je te wachten in de maand augustus.

RAM

In een relatie: Ram, jij bent deze maand helemaal op zoek naar plezier, plezier en nog eens plezier, dus verwacht niets minder van je partner. Nu de zon en maan deze maand in Leeuw belanden, kunnen we wel zeggen dat je je deze maand wild en vrij zult voelen. Zorg er wel voor dat je parter op hetzelfde level zit.

Single: er gebeurt deze maand veel rond vriendschap en connecties, maar zorg er wel voor dat je op zoek bent naar de juiste soorten connecties. Jij bent deze maand namelijk op zoek naar uitgebreide verbindingen. Het is een geweldige tijd om een nieuw iemand te ontmoeten. Zorg er gewoon voor dat jullie op dezelfde golflengte zitten.

Meiden met deze sterrenbeelden houden onwijs van knuffelen

STIER

In een relatie: hoewel er deze maand veel astrologisch in je sterrenbeeld gebeurt – en zeker veel op het gebied van werk – is het ook belangrijk om degene van wie je houdt niet uit het oog te verliezen. Zorg ervoor dat je deze maand tijd vrijmaakt om lekker samen te zijn en plezier te hebben. Dat jij hebt besloten om je carrière op nummer 1 te zitten, wil niet zeggen dat je partner dat ook heeft gedaan. De zomer is namelijk zo voorbij, dus zorg ervoor dat je het niet mist.

Single: jij voelt je deze maand serieus en gefocust, Stier. Maar wees niet verbaasd als die hottie in je kantoor jouw harde werk en vastberadenheid opmerkt. Er is ergens een connectie die wacht om tot bloei te komen.

TWEELING

In een relatie: jij bent in de stemming om te feesten en te reizen. Zorg ervoor dat jij je e-mail in de gaten houdt voor die heerlijke last-minute deals voor vluchten. Voor je het weet liggen jij en je partner heerlijk te relaxen op het strand. Tegen het einde van deze maand zul je je meer dan ooit verbonden voelen met je partner. Wees dus niet verbaasd als je merkt dat je je een beetje huiselijk voelt. Direct het perfecte moment om samen die laatste klusjes in je huis af te maken.

Single: wat is er beter dan een romantisch uitje met je crush? Niets! Dat staat er misschien op je te wachten deze maand. Jij wil namelijk de stad uit en neemt maar al te graag bijna iedereen mee. Kijk dus eens goed door je telefoon, want een grote connectie kan recht voor je ogen zijn.

KREEFT

In een relatie: de volle maan in Waterman zal je relaties en je gevoel van veiligheid benadrukken. Neem dus even de tijd om na te denken over je huidige partner. Vervult je partner de rol die jij nodig hebt? Zo niet, dan is het tijd voor een goed gesprek. Je zult je daarna een stuk beter voelen.

Single: met Venus in Kreeft is het tijd om te flirten. Tijd om jezelf tot in de puntjes te verzorgen en naar je favoriete date-plek te gaan met je crush. Deze maand zal ook je steamy kant naar buiten komen. Misschien is een aankoop van sexy lingerie op zijn plaats? Het is deze maand namelijk tijd om je sensuele kant te ontdekken. Het maakt niet uit of dit met een nieuwe partner of je favoriete vibrator is.

LEEUW

In een relatie: jij voelt je gezegend als je deze maand naar je relatie kijkt. Houd dat gevoel goed vast en denk eraan terug als het in de toekomst een keer minder gaat. Toch zal deze maand ook intens voor je zijn. Tegen het einde van deze maand weet je namelijk of je met de juiste persoon bent.

Single: Leeuw, jij zult deze maand zeker wat intensiteit rond je liefdesleven voelen. Deze maand is een goed moment om echt te analyseren waar je naar op zoek bent en waar je die persoon kunt vinden. Met Venus op jouw teken ben je bijna onweerstaanbaar voor mensen om je heen. Het is het beste om duidelijk te krijgen wat je wilt voordat de opties zich voor je openen.

Deze sterrenbeelden zijn gek op lekkernijen, snacks en andere hapjes

MAAGD

In een relatie: augustus is een goed moment om de relatie waarin je zit te onderzoeken. Heb je het gevoel dat het iemand is waarmee je de rest van je leven wilt doorbrengen en communiceren jullie goed? Deze dingen zijn belangrijk en moet je meenemen in jouw beslissing over de toekomst.

Single: met alle analyses die je deze maand gaat doen, zul je ongetwijfeld wat duidelijkheid krijgen over je relaties. Dit is het perfecte moment om tijd door te brengen met jezelf en vrienden die als familie voelen. Wanneer je je echt ontspant, zal je misschien vinden wie je zoekt. En je weet maar nooit, misschien is die persoon dichterbij dan je denkt.

WEEGSCHAAL

In een relatie: de maand begint met een knal. Wees niet verbaasd als je merkt dat je dingen evalueert met je partner deze maand. Als jij en je bae echter op een lijn zitten, zal je de hitte meer dan ooit voelen. Kijk er dan ook niet van op dat je libido op een recordhoogte zit en je partner kan niet nog meer DTF zijn. Geniet dus ten volle van deze seksuele ontwaking.

Single: met Venus in Kreeft daagt het universum je uit om jezelf naar buiten te brengen. Ook op het gebied van romantiek ga jij stappen zetten deze maand. Je kunt verwachten dat je deze maand een tandje bijzet met iemand in je leven. Het is geen casual dating-energie: liefde hang namelijk in de lucht. Wees dus niet bang om je sensuele kant naar buiten te laten komen.

SCHORPIOEN

In een relatie: verwacht deze maand het onverwachte. Daar blijft je relatie helaas niet van gespaard. Als je partner plotseling in een nieuwe avontuurlijke hobby duikt, raak dan vooral niet in paniek. Een beetje bizar gedrag staat deze maand in de sterren geschreven, dus wees vooral ondersteunend. Schud de boel op en duik samen met hem of haar het onbekende in. Dit zal jullie relatie goeddoen.

Single: je kent dit vervelende advies zeker weten en het is helaas echt waar.. Je vindt liefde wanneer je het het minst verwacht. Dat staat deze maand letterlijk in de sterren voor jou, Schorpioen. Met Uranus die verbonden is met Mars, de planeet van actie, en een van je heersende planeten, sta je in de rij om iemand met impact te ontmoeten wanneer je het het minst verwacht. Houd je ogen dus open, want wie weet loop jij jouw droomprins deze maand tegen het lijf.

BOOGSCHUTTER

In een relatie: Boogschutter, jij kunt een beetje een verbintenis-foob zijn. Maar dat je een relatie hebt, wil nog niet zeggen dat het plezier moet eindigen. Neem jouw partner juist mee op avontuur. Boek een spontane reis of nodig hem of haar uit voor een leuk festival. Je zult versteld staan van hoe leuk jullie het samen zullen hebben.

Single: er is zoveel te ontdekken, dus hoe kun je dit in hemelsnaam maar met één persoon doen? Vooral wanneer er duizenden opties letterlijk binnen handbereik zijn. Als je echter iemand vindt met wie je echt connect, weersta jij de drang om weg te rennen. Dit is een tijd van duidelijke communicatie voor jou, en als je de mensen die je leuk vindt vertelt hoe je je voelt, weet je nooit wat voor opwinding je te wachten staat.

STEENBOK

In een relatie: deze maand zal ervoor zorgen dat je wilt uitbreiden. Voordat je in paniek raakt of tijd vrijmaakt in je schema: je moet je gewoon door de stroom laten meenemen. Misschien resulteert dit wel in wat nieuwe activiteiten in de slaapkamerroutine van jouw en je partner. Of misschien ben je gewoon spontaner als het om dates gaat. Wat het ook is: deze frisse wind zal jullie relatie goeddoen.

Single: in tegenstelling tot de meeste andere tekens deze maand, kun jij daadwerkelijk profiteren van deze vluchtige planetaire opschudding. Van nature ben jij een planner, maar spontaniteit is je vriend deze maand. Als je twee dagen van tevoren wordt uitgenodigd voor een geweldig feest, waag dan vooral de sprong. Je weet namelijk nooit wie je zou kunnen ontmoeten.

Volgens nieuw onderzoek zijn er drie soorten vrouwelijke orgasmes; wij leggen het je uit

WATERMAN

In een relatie: hoewel je misschien tevreden bent met de de gebruikelijke dingen die jij en je partner doen, zal daar deze maand verandering in komen. In augustus zal je naar aandacht verlangen. Vertel dat aan je partner en plan om op een aantal speciale dates te gaan. Wanneer de nieuwe maan Maagd op de 27e aanbreekt, verlicht het het deel van jou dat zich bezighoudt met intimiteit en seks. Dit is een goed moment om verlangens met je partner te delen, zowel in als buiten de slaapkamer.

Single: wanneer Venus in Leeuw beweegt, wil jij gewild worden en daar is helemaal niets mis mee. Zorgt er wel voor dat je jezelf openstelt. Doe een kleine opfrisbeurt van je dating-apps, investeer in een nieuwe outfit waardoor je je super sexy voelt en ga op een date (of drie!). Je bent klaar voor een beetje liefde in je leven en deze maand zal je meer dan ooit gebruik maken van je sensualiteit. Geniet ervan zolang het duurt.

VISSEN

In een relatie: jij bent een geweldige partner, Vissen. Waarom lijkt het er dan op alsof je je partner er nooit iets over laat zeggen? Je hunkert naar aandacht deze maand en dit moet je zeker laten weten aan je dierbaren. Soms hebben we allemaal een klein beetje bevestiging nodig en daarvoor hoef je je niet te schamen. Breng wat quality time door met je bae en je zult deze maand nog gelukkiger verlaten dan je binnenkwam.

Single: jij bent deze maand klaar om je relatie te definiëren en je bedoelingen kenbaar te maken. Om Lizzo te citeren: “it’s about damn time!” Ben je aan het daten? Zie je meerdere mensen? Is het gewoon heel gezellig? Wees duidelijk over je grenzen. Elke van deze opties kan geweldig zijn, maar zorg er wel voor dat het overeenkomt met wat jij wil.

Hoe is de sekshoroscoop voor jou?!

De Satisfyer Pro – welke vrouw kent ‘m niet? Dit zijn beste (en grappigste) reviews van ‘t seksspeeltje