Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 5 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

In deze nieuwe Netflix-serie gaan broers en zussen samen op zoek naar de liefde

Net wanneer we dachten alles gezien te hebben, komt Netflix met een nieuwe datingshow. Na Too Hot Too Handle en The Ultimatum: Marry or Move On heeft Netflix nu een nieuwe datingshow geïntroduceerd en er zit een nogal bijzondere twist aan. In Dated & Related worden broer en zussen namelijk gedwongen zij aan zij te daten en dit zorgt voor de nodige awkward situaties.

OMG!

Dated & Related

Daten: het is tegenwoordig moeilijker dan je denkt. Hoewel het lijkt alsof de mogelijkheden eindeloos zijn, is het knap lastig om die ene speciale persoon te vinden. En dan hoef je in eerste instantie nog niet eens na te denken wat je familie van je date vindt. Nou dat is verleden tijd, want in deze nieuwe Netflix-serie worden broers en zussen gedwongen om zij aan zij te daten.

De broers en zussen zullen elkaars liefdesleven dus van dichtbij zien, terwijl ze samen op zoek gaan naar ‘de ware’. Want het naast je hebben van de persoon die je beter kent dan wie dan ook zou moeten helpen met het navigeren in de lastige wereld van daten. Maar zullen ze de ultieme wingman zijn of verpesten ze je plannen? Dat is de vraag waar Netflix-serie Dated & Related antwoord op gaat geven.

Trailer

In de trailer is te zien dat de show door niemand minder dan Melinda Berry wordt gepresenteerd. Zij is bekend geworden door seizoen 2 van Too Hot to Handle en in de trailer vraagt ze: “Waarom zou iemand dit doen?” Dat is precies de vraag wie we ons allemaal stellen en het antwoord is simpel: “Omdat het niet gemakkelijk is om liefde te vinden.”

Toch betekent dit niet dat deze ervaring gemakkelijk verloopt. In de trailer is namelijk al goed te zien hoe ongemakkelijk het kan zijn om op dubbeldate te gaan met je broer of zus. Wij kunnen dan ook niet wachten tot we deze serie kunnen gaan bingen en dat zijn fans helemaal met ons eens. Zet daarom 2 september met een grote stift in je agenda, want vanaf die dag is Dated & Related te zien op Netflix.

Ga jij deze nieuwe Netflix-serie kijken?