Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 25 jan 2022
Leestijd: 4 minuten

Welke ‘koppels’ uit Too Hot To Handle seizoen 3 zijn nog samen?

Op 19 januari was het ein-de-lijk zo ver.. Netflix lanceerde het derde seizoen van Too Hot To Handle! Dit seizoen deden er tien deelnemers mee die dachten dat ze meededen aan het programma Parties In Paradise. Ze hadden geen idee wat hen te wachten stond..

Als je alle afleveringen al hebt bekeken, vraag je je misschien wel af: ‘welke deelnemers zijn nog steeds samen?’ Wij hebben dit voor je uitgezocht!

Spoileralert!

1. Beaux

Netflix

Gekoppeld aan: in het derde seizoen van Too Hot To Handle is te zien hoe Beaux en Harry vanaf dag een al een bed delen. Ondanks zijn twijfels stond het paar wel samen in de finale. Maar zijn ze nog steeds samen?

Zijn ze nog samen?: Beaux en Harry zijn zeker een item! Onlangs reageerde hij onder een bikinifoto van Beaux met: “Prachtig, 5 sterren, zou het aanbevelen 🤩” Een andere opmerking zei: “Fit! 🔥” Ook Beaux deelt veel beelden van hun twee.

2. Patrick

Too Hot to Handle
Netflix

Gekoppeld aan: tijdens zijn Too Hot To Handle-avontuur hield Patrick zich goed aan de regels. Ook al was hij dol op Georgia, zorgde hij ervoor dat er geen geld verloren ging.

Zijn ze samen?: Patrick nam uiteindelijk de beslissing om de villa te verlaten. Dit besluit nam hij nadat hij concludeerde dat zijn ‘spirituele reis’ erop zat.

3. Truth

Netflix

Gekoppeld aan: Truth staat bekend als een van de grootste regelovertreders van dit seizoen. Hij kuste met Izzy én Jaz een zoen en vertelde deze meiden beiden wat anders. Oei..

Zijn ze samen?: Izzy en Jaz beseften beide Truth’s plan, waardoor hij uit de villa werd gedumpt. Aangezien hij zich niet aan de regels hield, dus ze zijn zeker niet samen.

4. Jaz

Too Hot To Handle
Netflix

Gekoppeld aan: na een korte tijd met Truth, begonnen de vonken te ontstaan tussen haar en Obi. Maar na een ongemakkelijke workshop besloten ze dat ze toch geen goede match waren. Uiteindelijk werd Jaz gevraagd om te vertrekken.

Zijn ze samen?: ze zijn zeker niet samen en volgen elkaar ook niet op Instagram. Het goede nieuws? Er is zeker geen kwaad bloed tussen Jaz en Truth, zij volgen elkaar namelijk wel op Instagram.

5. Harry

Netflix

Gekoppeld aan: ondanks dat Harry interesse had in Georgia begonnen hij en Beaux met elkaar te flirten. Uiteindelijk werden de twee ook een stel.

Zijn ze samen?: het ziet er naar uit dat de twee zeker nog een ding zijn! Ze vertelde tegen Goss.ie: “Laten we zeggen dat we allebei heel gelukkig zijn.” Terwijl Harry tegen Express zei: “Je zult moeten afwachten, nietwaar? We zijn op een goede plek, en we hebben elke dag contact, dus…”

6. Izzy

Too Hot To Handle
Netflix

Gekoppeld aan: na de ‘love triangle’ aan het begin van dit derde seizoen met Truth en Jaz, zou je denken dat dit niet nog een keer zou gebeuren. Tegen het einde van dit seizoen vond dit toch weer plaats met Jackson en Olga. Uiteindelijk werd Izzy ook een koppel met Jackson.

Zijn ze samen?: Toch volgen de twee elkaar niet op Instagram. Aan Cosmopolitan vertelde ze: “Na de show houdt je contact enzo, maar daar laat ik het bij.”

7. Nathan

Netflix

Gekoppeld aan: dit seizoen kunnen we wel zeggen dat Nathan en Holly de grootste overtreders waren. In een nacht verloren ze $ 69k, waardoor het prijzengeld in een keer naar nul ging. Aan het einde van de show zeiden ze zelfs “I love you” tegen elkaar.

Zijn ze samen?: dit is nog niet zeker. Ze volgen elkaar wel op Instagram en Holly reageerde laatst onder zijn Instagram foto met: “😳😍😍 naughty.” Maar er zijn nog geen foto’s van hen samen op Instagram verschenen.

8. Holly

Too hot to handle
Netflix

Gekoppeld aan: Holly had vanaf dag een haar pijlen op Nathan gericht, maar had een paar minpuntjes tijdens het derde seizoen. Ten eerste toen Brianna langskwam en Nathan meenam op date en ten tweede toen Lana hem naar een apart eiland stuurde voor een workshop. Uiteindelijk kwam alles goed en zeiden ze zelfs “I love you”!

Zijn ze samen?: dit is helaas niet duidelijk. Hoewel ze duidelijk dol op elkaar zijn tijdens Too Hot To Handle, hebben fans nog niks gezien over een potentiële relatie. Daarnaast komen ze ook nog eens uit twee verschillende delen van de wereld: Nathan uit Kaapstad, Zuid-Afrika en Holly uit Colorado, VS.

9. Stevan

Netflix

Gekoppeld aan: Stevan overtrad een aantal regels tijdens Too Hot To Handle en toonde interesse in zowel Georgia als Olga. Maar helaas: Georgia zei dat ze beter vrienden kunnen blijven en Olga koos uiteindelijk voor Jackson.

Zijn ze samen?: Stevan is vrijgezel.

10. Georgia

Netflix

Gekoppeld aan: Georgia was HET meisje van dit seizoen van Too Hot To Handle. Stevan, Harry, Patrick en Gerry hebben een poging gedaan om haar voor hen te winnen. Ze besloot om alleen naar de finale te gaan.

Zijn ze samen?: Ondanks dat ze genoeg keuze had en een paar regels van Lana heeft overtreden, verliet ze het experiment als ‘single woman’.

De Belgische Bachelor met Fabrizio gaat bijna van start en de eerste beelden beloven veel goeds