Emma Toussain
Emma Toussain Reality 25 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

De Belgische Bachelor met Fabrizio gaat bijna van start en de eerste beelden beloven veel goeds

Gisteren heeft de Belgische zender Play4 de eerste beelden van het nieuwe seizoen van De Bachelor online gezet. De Bachelor in kwestie is niemand minder dan oud-Temptation Island verleider en tattoo-artiest Fabrizio Tzinaridis. Als we de beelden mogen geloven dan wordt het een heel spannend seizoen.

De Bachelor België

In Nederland staat het nieuwe seizoen van De Bachelor met Thomas van StukTV vanaf februari (precieze datum nog niet bekend) op Videoland. Ook in België gaat er een Bachelor op zoek naar de ware liefde.. daar is dat Fabrizio. Het wordt in België uitgezonden op Play4 en zij delen dan ook de eerste teaser van het nieuwe seizoen. Fabrizio date er op los, hij flirt en we zien zelfs drama. Meer heb je niet nodig, toch?!

Helaas is het voor ons niet zo makkelijk te genieten van Fabrizio’s avonturen, omdat je een Belgische postcode moet hebben om de show te kunnen kijken. Je kunt via de streamingsdienst van Play4, GoPlay, proberen om een account aan te maken met een Belgische postcode. Lukt dit niet? Dan zou je natuurlijk altijd nog een een VPN-verbinding aan kunnen leggen.

Bekijk de teaser hieronder:

Gaat Fabri met een nieuwe vriendin naar huis?

Voice-over en partner-in-crime Goedele Liekens gelooft in de kansen van Fabrizio: “Waarom zou dat niet kunnen? Je mag je niet blind staren op die cameraploeg. Hoeveel koppels ontstaan er niet tijdens een week skivakantie? Als Fabrizio op zoek is naar een echte connectie, zoals hij beweert, is dit net de uitgelezen plek om een vonk te doen overslaan. Hij wordt gedwongen om écht met die meisjes te spreken. Niet zoals Tinder, waar je iemand naar links kan swipen omdat ‘ze een beetje raar kijkt op de ­foto’. We geven soms zo snel iemand op, ­gewoon omdat we geen genoegen willen nemen met minder dan perfect.”

Het is nog niet bekend wanneer De Bachelor met Fabrizio van start gaat.. Play4 laat weten dat het ‘binnenkort’ te zien zal zijn. We houden jullie op de hoogte!

Fabrizio (Temptation Island) is de nieuwe Bachelor in België