Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 19 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Selling Sunset seizoen 6 verkoopt het huis van Harry Styles – dit liet hij achter voor de volgende koper

Het nieuwe seizoen van het realityprogramma Selling Sunset staat op Netflix! In seizoen 6 gaan de makelaars (min Christine) wederom prachtige huizen verkopen en natuurlijk zal er ook de nodige drama zijn.. zoals we van ze gewend zijn. Emma Hernan verkoopt het oude huis van Harry Styles en daar doet ze een bijzondere onthulling aan collega-makelaar Chrishell.

Wij houden ook wel van leuke feitjes.

Selling Sunset seizoen 6 verkoopt het huis van Harry Styles

Oké, Harry woonde al een tijdje niet meer in het huis en het is zelfs al van een andere eigenaar geweest, maar dat Emma het huis moet verkopen dat ooit van de Britse zanger was is al leuk. Terwijl Emma en Chrishell bij het nieuwe huis staan vraagt Chrishell of hij toevallig nog iets had achtergelaten toen hij ging verhuizen. Emma onthult: ‘honderd paar schoenen!’ Chrishell hoopt ook nog te weten te komen welke maat de schoenen waren, maar die informatie heeft Emma dan weer net niet. Helaas.

Bekijk de TikTok-video mét deze grappige beelden hier.

Bye bye

Niet alleen Christine heeft afscheid genomen van de serie, ook Maya Vander doet niet meer mee. Zij reist continu heen en weer tussen Miami en LA en heeft ook nog eens een aantal kids waar ze voor moet zorgen. Druk schema, dus. Hieronder zie je de trailer van het nieuwe seizoen, ook maar je kennis met de nieuwe Oppenheim Group-aanwinsten Nicole Young en Bre Tiesi.

Ook krijgen de makelaars een heel nieuw kantoor! Dat liet The Oppenheim Group onlangs weten op Instagram. “We could not be more proud and excited to announce the new Oppenheim Group flagship office in Los Angeles, right next door to our previous office! With twice the space and an entirely new design, this office is a testament to the success of the Oppenheim Group agents and represents the future of our brokerage.”

Bingen maar: vanaf vandaag is ‘XO, Kitty’ te zien op Netflix