Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 19 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Haha: Kaj Gorgels verliest heel even serieuze presentator-rol tijdens Temptation Island

Het programma Temptation Island: Love or Leave is zenuwslopend voor alle stellen die meedoen. Natuurlijk doen ze zelf mee, maar als je daar zit is het toch spannend. Beelden krijgen van je partner tijdens het kampvuur waar je dan ook niet op hoopt, dat gunnen we niemand. Tijdens het kampvuur zitten Kaj en Monica bij de kandidaten omze te begeleiden en vragen te stellen over deze beelden. Gister was het de beurt aan de mannen en Kaj schoot tijdens zijn presentatie heel even uit zijn rol, hij was even ‘echt Kaj’. Waar hij normaal redelijk serieus overkomt, weten we natuurlijk allemaal dat hij een ster is in typetjes, dat hij de ene grappige opmerking na de ander maakt en dat hij ook niet vies is van een kleine (goedbedoelde) steek hier of daar.

Hij moet het heel even hebben over kroketten.

Kaj Gorgels verliest heel even serieuze presentator-rol tijdens Temptation Island

Tijdens de kampvuurbeelden vertelt Joel dat hij de gekke opmerkingen van zijn vriendin Shanta wel mist. Ze heeft het bijvoorbeeld over Ali de Kroket. “Hard van buiten, zacht van binnen, zo kennen we hem allemaal natuurlijk,” grapt Kaj. Of Joel vraagt of hij zich dan wel zorgen moet gaan maken antwoordt Kaj met een grote lach: “Ik weet niet of ze van kroketten houdt.” Joel weet haar snackbar-bestelling wel op te noemen: “Nee, meestal patat mayo en een frikandel.” Kaj reageert weer: “Ja, dat weet jij beter dan wij jongen.”

@martinegoudriaan

@kajstypetjes 😂😂😂😂 #kajstypetjes #temptationisland #temptation #tempa #rtl5 #temptationislandnl #videoland

♬ origineel geluid – Martine Goudriaan

“😂 dit was echt beste van de hele aflevering”, zo is er te lezen in de comments.

Niet alleen maar leuk

Toch was het niet alleen maar lachen geblazen tijdens de beelden. Lester kreeg bijvoorbeeld te zien hoe zijn vriendin Miriam helemaal de pan uit flipte na het zien van haar fotolijst-beeld. Haar agressie viel niet helemaal lekker bij hem.

Sylvia Geersen onthult waarom zij eigenlijk nooit naar Breda reist voor Joris