Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 10 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Sem de Coninck is bevallen van een jongetje: zó heet de kleine man

Sem de Conick maakte en aantal jaar geleden haar entree in de Ex On The Beach: Double Dutch-villa toen ze Dusty kwam opzoeken. Inmiddels is ze al een lange tijd gelukkig met vriend Jason en maakte ze een half jaar geleden bekend zwanger te zijn. Inmiddels is het baby’tje daar, drie uur geleden maakt ze bekend moeder te zijn geworden.

De naam van het jongetje? Kik.

Sem de Coninck is bevallen van een jongetje: zó heet de kleine man

Sem en haar vriend Jason zijn maar wat blij met de geboorte van de kleine Kik. Gister, op 9 januari, kwam hij ter wereld. Sem deelt vandaag een reeks emotionele foto’s van de bevalling.

Bekijk de foto’s hieronder:

Eerder vorig jaar deelde ze al dat het een jongetje ging worden. Met hele gender reveal en al:

Een engeltje op de schouder

Voordat Sem zwanger raakte, ging ze door een lastige periode heen. Ze is namelijk samen met haar vriend van de weg gereden, waardoor ze tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. “Jason en ik hebben gisteravond een heftig auto ongeluk gehad. Ik kwam in een greppel waar kiezels in lagen langs de weg, waardoor ik de macht over het stuur verloor en we met hoge snelheid tegen twee lantaarnpalen en een betonnen viaduct geknald zijn,” zo deelde ze destijds.

Na het ongeluk moesten ze allebei herstellen en het bleek ook nodig te zijn dat Sem een neuscorrectie liet doen. Ze had er al eentje laten doen, de tweede was om medische redenen. “Niet omdat ik mijn neus niet mooi vond hiervoor, maar omdat door het auto-ongeluk de airbag op mijn neus geknald is. Mijn neus was destijds nog niet volledig hersteld van de eerste neuscorrectie, waardoor het kraakbeen in mijn neus is gaan breken en splinten”, vertelde ze op Instagram. Die ellende is nu allemaal achter de rug – nu kunnen ze zich gaan focussen op het kleine wondertje dat Kik heet.