Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 25 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Sem de Coninck (EOTB) deelt toch een foto van zichzelf na auto-ongeluk

Vorige week donderdag was een slechte dag voor Sem de Coninck, bekend van haar deelname aan EOTB, en haar vriend Jason. Sem verloor namelijk de macht over het stuur en dat resulteerde in een naar auto-ongeluk. De twee hebben behoorlijk wat schrammen opgelopen maar hebben relatief geluk gehad. Beiden zijn niet in levensgevaar en dat is het belangrijkste. Eerder vertelde Sem dat ze geen foto’s ging delen en dat ze hoopte dat mensen dat zouden snappen. Toch laat ze nu zien hoe ze eruit ziet.

Ongeluk voor Sem en Jason

Iets met ‘in een klein hoekje’.. elke dag gebeuren er nare dingen in de wereld maar toch lijkt dat allemaal zo ver weg. Totdat je het zelf een keer meemaakt.. Sem en Jason kunnen er over meepraten. Afgelopen vrijdag deelde Sem haar verhaal: “Jason en ik hebben gisteravond een heftig auto ongeluk gehad. Ik kwam in een greppel waar kiezels in lagen langs de weg, waardoor ik de macht over het stuur verloor en we met hoge snelheid tegen twee lantaarnpalen en een betonnen viaduct geknald zijn.”

Ook liet ze weten dat ze in rust gingen herstellen en dat ze niks zou delen over het ongeluk. Toch heeft ze zich (enigzins) bedacht, want ze post nu toch een foto van zichzelf. “Op een gebroken neus, scheurtje in mn sleutelbeen, overal glas sneetjes en overal pijn na, hebben Jason en ik een enorme engel op onze schouders gehad. 👼🏼”. Foto’s van haar auto of van het ongeluk zelf deelt ze niet.

Heftig: Sem (EOTB) en vriend Jason hebben auto-ongeluk gehad