Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 8 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

Deze series en films komen in september uit op Netflix

Het is september en dat betekent héél veel dingen.. de herfst komt er weer aan, de scholen zijn weer begonnen én er staan weer een hele hoop nieuwe dingen op Netflix. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe seizoen van Sex Education. Leuk! Wij lichten de beste films-en series voor je uit.

Deze series en films komen in september uit op Netflix

Herfst betekent bingen en dat wil je natuurlijk doen met een hoop nieuwe series. Wil jij weten wat je in september kunt verwachten? Let dan goed op.

1. Happy Ending (1 september, al te zien)

Een Nederlandse Netflix-original! Luna en Mink zijn een gelukkig koppel dat hun eenjarig samenzijn viert. Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer bij hem over durft te beginnen. Wanneer haar beste vriendinnen Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio. De daaropvolgende avond met de avontuurlijke Eve zet het leven van Luna op haar kop.

2. Selling The OC (8 september, vanaf vandaag)

Als je van bent van Selling Sunset, dan is Selling The OC dé spin-off waar jij op zit te wachten. Heel veel dure huizen, heel veel drama en heel veel ruzie.

3. Murdaugh Murders: A Southern Scandal S2 (20 september)

Weet je nog? De bizarre documentaire over de familie Murdaugh? Het verhaal begon bij de dood van Mallory Beach, een tiener uit South-Carolina. Zij kwam om het leven door een bootongeluk en de boot werd bestuurd door een dronken Paul Murdaugh. Paul komt uit een rijke en machtige familie, dus zij weten dingen heel goed te verdoezelen. Maar.. dan krijg het verhaal een bizarre wending. Alex Murdaugh, de vader van Paul, schiet zijn eigen zoon en vrouw neer.

Afgelopen maart werd de advocaat veroordeeld tot levenslang voor het neerschieten van zijn familieleden. Deze week werd bekend dat Murdaugh had toegestemd in een schuldbekentenis voor fraude in een andere zaak waarin hij miljoenen dollars van klanten zou hebben gestolen. Aiiiiii, het dat gaat niet zo heel lekker. Ook verschijnt zijn andere zoon, Buster, in tv-special The Fall of the House of Murdaugh, waarin hij praat over de veroordeling van zijn vader.

Anyway – dit hele drama gaat dus door in een tweede seizoen. Bijzonder, want true-crime miniseries blijven meestal bij 1 deel.

Bekijk hier de trailer van het eerste deel:

4. Sex Education S4 (21 september)

Het laatste seizoen van Sex Education is daar! Na de sluiting van Moordale Secondary staan Otis en Eric voor een nieuwe uitdaging – hun eerste dag op Cavendish Sixth Form College. Otis is nerveus over het opzetten van zijn nieuwe kliniek en Eric wil niet weer de loser van de school worden. Maar voor alle studenten van Moordale is Cavendish een cultuurschok – ze dachten dat ze al vooruitstrevend waren, maar deze universiteit blijkt heel anders in elkaar te zitten.

Selling Sunset seizoen 6 verkoopt het huis van Harry Styles – dit liet hij achter voor de volgende koper