Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Seks 15 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze snoepjes waardoor je extra speeksel aanmaakt zijn perfect voor het geven van een blowjob

We hebben er allemaal wel eens last van: een droge mond. Dit maakt vaak niks uit, maar komt soms wel eens voor op een ongelegen moment. Misschien ben je namelijk net van plan om het gezellig te gaan hebben met je partner. Gelukkig is er op dit probleem wat gevonden. Deze snoepjes van Flintts Mints, waardoor je extra speeksel aanmaakt, gaan online namelijk helemaal viraal.

Ze werken echt!

Blowjob

Zoals Samantha Jones ooit zei in Sex and the City: “honey they don’t call it a job for nothing.” Het geven van een goede blowjob is soms hard werken, maar dat betekent niet dat je er niet van kan genieten. Er zijn namelijk een heleboel tips die jou kunnen helpen bij het geven van de perfecte blowjob. En daarnaast leggen mannen zelf ook maar al te graag uit wat volgens hen een goede pijpbeurt is.

Nu kan het alleen zo zijn dat jij in the heat of the moment, door bijvoorbeeld zenuwen, last krijgt van een droge mond. Dit is natuurlijk vervelend, maar is vanaf nu verleden tijd. Er gaan namelijk op social media snoepjes viraal die ervoor zorgen dat jouw mond extra speeksel aanmaakt. Is dat niet even handig!

Fantaseer jij wel eens over een ander tijdens de seks met je partner? Dit zegt het over je relatie

Flintts Mints

Deze snoepjes waren eerder al erg populaire, maar lijken nu hun weg teruggevonden te hebben op social media. Flintts Mints lijken namelijk nog steeds erg in de smaak te vallen bij het verhelpen van een droge mond. Nu werd eerder al aangenomen dat deze snoepjes waren ontwikkeld voor het kunnen geven van een betere blowjob, maar dat is niet helemaal waar.

Ze zijn namelijk in eerste instantie ontwikkeld voor mensen die elke dag last hebben van een extreem droge mond. Toch zijn er nog steeds veel mensen die deze snoepjes met een hele andere intentie gebruiken. Veel mensen laten namelijk op TikTok weten dat Flintts Mints ideaal zijn voor in de slaapkamer. Zeker het proberen waard als je het aan ons vraagt!

@im.navy

10/10 recommended @Flintts Mints #flinttsmints #review #SoundcoreGoForGold #fyp #tastetest

♬ we fell in love in october – girl in red

@alyssamaepunz

Reply to @userrmsnml88nv For all of y’all that get down & dirty #flintt #flinttsmints #fyp #review

♬ original sound – Alyssa Punzalan

4 x dingen die hij hartstikke lekker vindt tijdens het aftrekken