Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 2 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Yay: de film Soof 3 is vanaf vandaag te zien op Netflix

Leuk nieuws voor alle fans van Soof.. de derde film van de reeks is nu te zien op Netflix. Het was eerder al in de bioscoop te zien, maar mocht je dat ff gemist hebben dan kan je ‘m nu dus lekker vanuit huis bekijken.

Over Soof 3

Als je de eerste twee delen al hebt gezien, dan weet je dat Soof geen makkelijke tijd achter de rug heeft. Haar huwelijk liep stuk en ook vond ze het maar lastig om haar draai te vinden in haar nieuwe single bestaan. In het derde deel gaat het Soof eindelijk voor de wind. Ze voelt zich happy en haar restaurantje, Kooksoof gaat lekker. Dan krijgt ze slecht nieuws over haar gezondheid. En als dat niet al erg genoeg is, komt haar dochter ook nog eens thuis met haar verloofde. Uhhhh wat?! Bekijk de trailer hieronder:

Wat gebeurde er ook alweer in deel 2?

De film begint met de scheiding van Soof en Kasper. Het stel heeft flink wat relatietherapie gehad, maar het gaat echt niet meer. Soof legt zich met moeite neer bij haar lot. De twee gaan in de film totaal anders om met hun scheiding, Kasper besluit z’n ballen te waxen en een jongere vriendin te zoeken. Soof blijft in eerste instantie kniezen, al komen er later toch wel weer wat nieuwe mannen op haar pad. De acteurs Dan Karaty, Achmed Akkabi én Daan Schuurmans spelen allemaal een verleidelijke rol. Maar wie gaat ze nou?!!!

We zijn benieuwd of we dat in het derde deel te zien krijgen. Verder zijn er nog heel wat leuke series en films te zien op Netflix deze maand. Soof 3 dus, maar ook You seizoen 4 deel 2 en nog heel wat andere shows.

Kijkers van Outer Banks spotten bizar veel fouten in seizoen 3