Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 1 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze films en series komen in maart op Netflix

Happy 1 maart! Nieuwe maand, weer heel veel nieuwe dingen om te kijken. Gelukkig maar, want we zijn zó snel door al ons leuke kijkvoer heen. Jij ook? Niet getreurd, want maart is de maand dat er heel veel leuke nieuwe dingen op Netflix worden gezet.

In maart op Netflix

De lente komt steeds dichterbij en terwijl we wachten kunnen we onze favoriete series en films kijken. Goede deal lijkt ons zo en gelukkig voorziet Netflix ons van all the goods. Benieuwd wat je kan verwachten?

Sex/Life seizoen 2

De populaire serie Sex/Life is gebaseerd op 44 Chapters About 4 Men, een roman geschreven door BB Easton. In Sex/Life volgen we het leven van Billie Connelly, gespeeld door Sarah Shahi. Billie is getrouwd met een lieve, knappe en succesvolle man. Samen heeft het koppel twee kinderen en wonen ze in een geweldig huis. Ondanks alles mist Billie iets in haar leven. Iets wat ze bij haar ex Brad, gespeeld door Adam Demos, wel kon vinden. Billie schrijft al haar seksdromen op in een dagboek, die haar man uiteindelijk vindt. In 2021 werd het tweede seizoen aangekondigd en het is dan bijna zo ver.. 2 maart te zien.

Money Shot: The Pornhub Story

Er verschijnen dagelijks duizenden video’s op Pornhub, iedereen ter wereld kent dit platform ook wel. Deze documentaire duikt ook in de duistere kanten van de website. 15 maart te zien.

You seizoen 4 deel 2

OMGGGG – eindelijk is het tweede deel van de serie You daar. Of nou ja, van seizoen 4. In het eerste deel zag je Joe (of Jonathan) die beschuldigd wordt van moord op een aantal van zijn elite-‘vrienden’ maar hij is in de val gelokt door de zijn schrijversvriend. 9 maart is het zo ver!

Noise

Een Nederlands-Belgische psychologische thriller Noise is vanaf 17 maart te zien. In de film volgen we het leven van Matt, een succesvolle influencer (how modern) die recentelijk vader is geworden van Julius. Wanneer Matt met zijn gezin dicht bij zijn dementeren.

Murder Mystery 2

Jennifer Aniston en Adam Sandler zijn terug! Inmiddels zijn ze pro detectives (of nou, bijna) en gaan ze zelf zaken oplossen. 31 maart te zien.

Deze films en series moet je zien als je fan bent van Fifty Shades of Grey