Emma Toussain
Emma Toussain Food 20 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Fan van Italiaans? Check deze nieuwe hotspot in Amsterdam Oost: Spaghetteria Caffè

Wij houden van eten én van leuke plekjes om de dineren. Of te lunchen.. maakt eigenlijk niet uit. En we hebben heel leuk nieuws: Spaghetteria Caffè opent haar deuren op het gezellige Javaplein en serveert naast de bekende verse pastagerechten ook cornetto’s (zoete croissants), royaal belegde broodjes en goede, Italiaanse koffie. YUM!

Spaghetteria Javaplein

Spaghetteria heeft inmiddels een grote naamsbekendheid opgebouwd onder pastaliefhebbers uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Berlijn; alle pasta’s en sauzen in de verschillende restaurants worden vers gemaakt. Dit cafeetje is een plek waar je al weet wat je gaat bestellen voordat je gaat zitten. We checken altijd de kaart van tevoren, maar hier wordt je sowieso al enthousiast van.

Met de opening van Spaghetteria Caffè op het Javaplein breidt de pastafamilie weer een beetje uit. Nu de vestiging aan de Pretoriusstraat tijdelijk dicht is zijn alle liefhebbers van harte welkom op het Javaplein. Maar in tegenstelling tot de reguliere restaurants, gaat het er in het Caffè net even iets anders aan toe. Het assortiment is hier namelijk uitgebreid. Hier ga je naartoe voor een cornetto met cappuccino in de ochtend en een goede lunch in de middag: van een verse pasta tot een rijk belegd Italiaans broodje.

De ingrediënten zijn vers, eigenhandig geselecteerd en ingekocht en liggen in een grote vitrine uitgestald; de broodjes worden à la minute bereid waar je bij staat. Spaghetteria Caffè is een plek waar je de hele dag terechtkunt voor de goede Italiaanse keuken. Love it.

Spaghetteria Caffé

Spaghetteria Caffè Javaplein is de hele week geopend van 10.00 tot 22.00 uur en alle broodjes, pasta’s, desserts en koffies zijn ook af te halen.

De lekkerste broodjes in Utrecht, Amsterdam, Leiden of Breda? Dit TikTok-account deelt het!