Britta van Aggele
Britta van Aggele Lifestyle 26 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Met deze speciale karaokebox organiseer jij de perfecte nazomer avond

Heb jij binnenkort een feestje op de planning staan? Dan is de kans groot dat jij hiervoor alvast de nodige voorbereidingen aan het treffen bent. Zo moet je natuurlijk lekkere hapjes en drankjes inslaan, maar ook muziek is een echte must voor een gezellige avond. Heb je nog geen box thuis? Dan wil je zeker deze speciale karaokebox van JBL – genaamd de JBL PartyBox Encore – aanschaffen.

Wij zijn fan!

JBL PartyBox Encore

Het merk JBL staat bekend om hun goede boxen en daar hebben ze er nu een aan toegevoegd. De populaire PartyBox-luidsprekerserie van JBL is namelijk uitgebreid met de JBL PartyBox Encore. Deze party speaker produceert een geluid van 100W, beschikt over een ingebouwde lichtshow en wordt ook nog eens geleverd met een digitale draadloze microfoon. Helemaal perfect voor een feestje dus.

De ingebouwde lichtshow van de box is in te stellen op verschillende programma’s en synchroniseert met de muziek die je draait. Daarnaast kan je met de digitale draadloze microfoon tijdens jouw feest een aankondiging doen of natuurlijk heel de avond, samen met je vrienden, meezingen met jullie favoriete nummers. Wie wil dat nou niet?

JBL box muziek feestje
JBL

Eigen ervaring

Wij mochten deze box ook zelf uittesten en we zijn flink onder de indruk. Hoewel je namelijk zou denken dat deze box heel de avond in het stopcontact moet zitten is niks minder waar. Als je de JBL PartyBox Encore namelijk goed oplaat heeft de box een batterijlevensduur tot 10 uur. Zo kan je dus niet alleen thuis, maar op elke plek die je wilt genieten van jouw favoriete muziek.

De box is ook erg makkelijk in gebruik. Aan de bovenkant zijn verschillende knoppen te vinden waarmee je eenvoudig de lichtshow, het volume en de microfooninstellingen kunt bedienen. Ook is deze JBL-box spatwaterdicht, dus je hoeft je geen zorgen te maken als er per ongelijk een drankje wordt omgegooid tijdens het feesten.

JBL box muziek feestje
JBL

Is deze box het waard? Wij vinden van wel. De box met ingebouwde lichtshow en microfoon zijn voor €349,- te bestellen via JBL.nl.