Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 7 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Oh no! Speelt er dan tóch wat tussen lovebirds Gio en Jade?

Een tijdje terug gingen er al wat geruchten rond dat er problemen waren tussen Gio en Jade. Dit kwam doordat Jade niet meer bij Gio thuis te vinden was en alleen maar bij haar ouders was. Dit zorgde voor wat speculaties, die achteraf niet bleken te kloppen. Gio en Jade gingen gewoon als gepland, samen op vakantie. Maar nu ze weer terug zijn in Nederland, leven ze weer gescheiden van elkaar. Is er dan toch wat aan de hand?!

Trouble in paradise..

Is er dan tóch trouble in paradise bij Gio en Jade?

Gio en Jade waren afgelopen week samen op vakantie en alles leek helemaal goed te gaan. In een vlog van Gio hadden ze het zelfs nog over de geruchten die er rondgingen dat hun relatie niet lekker zou lopen, maar deze hadden ze ontkracht. Ze wouden allebei gewoon even afstand doen van de vlog, wat ook betekende dat Gio een paar dagen geen vlog had geüpload. Niks aan de hand, zou je denken. Maar nu het stel weer in Nederland is, zijn ze allebei weer hun eigen weg opgegaan en is Jade wéér niet bij Gio thuis te vinden. Daar moet wat aan de hand zijn..

Update in de vlog

En het blijkt dat er inderdaad echt wat speelt tussen Gio en Jade. In de vlog van Gio geeft de YouTuber een kleine update over de situatie waar ze nu inzitten. “Voor de mensen die zich afvragen: ‘Waar is Jade’?, die is gewoon even lekker naar huis gegaan. Laat ons even dingen uitzoeken,” vertelt hij. “Ik denk dat we allemaal wel weten en zien dat er iets speelt, dat ga ik ook niet ontkennen en daar wil ik ook eerlijk over zijn. Gun het even tijd, ik snap dat jullie willen weten wat er aan de hand is, maar het is een relatie tussen ons en niet tussen jullie en ons.”

Het is dus inmiddels wel duidelijk dat er iets speelt tussen Gio en Jade, maar hopelijk komen ze er gewoon weer uit met z’n tweetjes!

Oeh la la! Is deze hunk de nieuwe liefde van Robbert Rodenburg?!