Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 4 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Haha! Er bestaat een sportschool waar ze naakt sporten en jij kunt meedoen

Het is januari en dat betekent dat iedereen weer gemotiveerd is om te gaan sporten. Nieuwe voornemens maak je tenslotte niet zomaar. Maar als de motivatie bij jou nog steeds ver te zoeken is om je helemaal uit de naad te werken, dan wil je deze bijzondere en ongebruikelijke sportschool misschien eens bezoeken. Hoewel. Eigenlijk kun je je niet uit de naad werken bij deze sportschool. Tenminste, als je de zin letterlijk opvat. Want naden komen voor in kleding en dat is juist iets wat in de hele sportschool ontbreekt.

Of nou ja, je kunt je misschien uit je bilnaad werken…

Hier kunt je naakt sporten

Ja, je leest het goed, bij Hanson Fitness in New York kun je vanaf 5 januari naakt sporten. Je krijgt een full body work-out waarbij alle delen van je lichaam getraind worden. En dat zou ervoor zorgen dat je een fabulous lichaam krijgt en je je naakt daardoor helemaal op je gemak voelt. Hmm.

Zie je het niet zo zitten? Dan is het ook toegestaan om ondergoed in huidskleur te dragen. Dan ben je toch niet helemaal naakt. Hoef je in ieder geval geen dure sportkleding aan te schaffen en een extra wasje te draaien.

Het is misschien wel voordeliger dan je in eerste instantie dacht. Wij denken er nog even over na.