Demi Rutten
Demi Rutten Life 26 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Steamy: het sterrenbeeld Vissen zorgt ervoor dat we meer seks hebben in maart

Als je een beetje into astrologie bent dan weet je dat de planeten en sterrenbeelden elke maand verschuiven. Deze maand betekent dat dat het sterrenbeeld Vissen in Venus staat. Dit zorgt niet alleen voor meer sexy time voor mensen met het sterrenbeeld Vissen, maar voor iedereen. Wij leggen je uit waarom.

Gebruik dit vooral als excuus bij je lover om het extra vaak spannend te maken samen. 😉

Vissen in Venus zorgt voor meer seks

Waarom heeft dit alsnog invloed op je, ook als Vissen niet je sterrenbeeld is? Nou, Vissen is het sterrenbeeld van dit moment, en deze is op 25 februari in een lijn komen te staan met de planeet Venus. En Venus heeft als planeet natuurlijk invloed op liefde en seks.

Meer, veel meer seks

De invloed van Venus betekent dat tussen 25 februari en 21 maart seks veel meer centraal staat in ons leven. Dit is even wat luchtigers na die periode van Mercury Retrograde. We hebben nu een veel helderder beeld van wat we zoeken in een relatie dankzij Venus, en gaan er ook 100% voor. Ook als het gaat om ons seksleven weten we precies wat we willen en kunnen niet wachten om daar zoveel mogelijk van te genieten.

Vissen is het laatste sterrenbeeld in de dierenriem voordat we weer overgaan naar een nieuwe cyclus. Daarom staat deze maand in het teken van verborgen emoties en je diepste geheimen. Als je in een toxic relatie zit, is nu het moment om daaruit te stappen en je dromen waar te maken, en ja dan bedoelen we ook die steamy dromen.

Gebruik deze maand dus om te ontdekken wat je fijn vindt en daarvan te genieten samen met je lover. Daarnaast is seks goed voor je gezondheid en zelfvertrouwen, dus wat houdt je tegen?

Meer over sterrenbeelden