Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 31 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Met déze 3 sterrenbeelden raak je nooit uitgepraat, zij zijn het meest spraakzaam

Deze quarantaine is voor iedereen heel vervelend, maar al helemaal voor de sociale vlinders onder ons. Verbinding maken met anderen gaat nou eenmaal anders in deze tijd en is een echte uitdaging. Zéker als je graag goede gesprekken met anderen hebt. Alhoewel, als je een van de volgende drie sterrenbeelden bent, weet je gegarandeerd nieuwe creatieve manieren te bedenken.

Spoiler: het zijn alledrie luchttekens.

Meest spraakzame sterrenbeelden

Met sommige mensen raak je niet uitgepraat. Ze hebben altijd wel iets nieuws te vertellen en houden niet van oppervlakkige discussies, maar gaan graag de diepte in. Een nieuw idee en op zoek naar een eerlijke mening? Dan moet je ook bij de volgende drie tekenen zijn! Zij worden ook wel gezien als de meest spraakzame sterrenbeelden. Eén ding is zeker: met hun raak je nooit uitgepraat.

1. Tweelingen

Tweelingen zitten altijd vol met (goede) ideeën. Dat steken ze ook niet onder stoelen of banken. Sterker nog, ze lijken nooit terug te deinzen om hun gedachtes en meningen te delen. Maar niet op een irritante manier, anderen vinden het juist makkelijk om een gesprek met Tweelingen te voeren.

Tweelingen zien overal wel een leerweg in, waardoor ze constant naar nieuwe dingen op zoek zijn. Als Tweeling duik je graag in de meest interessante en intrigerende onderwerpen. Eerlijk toegegeven: soms kan je daardoor maar moeilijk afmaken waar je in eerste instantie aan begon, maar dat pak je later wel weer op.

2. Weegschaal

Menselijke verbinding is alles voor de Weegschaal. Ze worden niet voor niks hopeloze romantici genoemd. Intellectuele gesprekken, in een creatieve omgeving? Check. De Weegschaal is heel goed in het verplaatsen in anderen, waardoor ze al snel diepe, zinvolle relaties aangaan.

Bij de Weegschaal kan je gegarandeerd terecht voor datingadviezen of om de problemen in je relatie te bespreken.

5 x waarom meisjes met het sterrenbeeld Weegschaal ook in het leven het meest in balans zijn

3. Waterman

De Waterman is echt op zoek naar een connectie met mensen die hetzelfde denken en dezelfde houding hebben. Watermannen praten graag over waar ze gepassioneerd over zijn. Het delen van zijn of haar gedachtes doen ze het liefst bij mensen die dat ook echt waarderen. Mensen luisteren, zodra de Waterman begint te praten. Jij denkt aan dingen, waar anderen niet op zouden komen.

Wat ook typerend is voor Watermannen, is dat ze hun stem gebruiken of stemmen versterker van mensen die het zwijgen zijn opgelegd. En dat is heel waardevol.

Wil je weten: alles over het sterrenbeeld Waterman