Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 10 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Sylvia Geersen heeft een nieuwe haarkleur en laat ‘t zien op Instagram

Sylvia Geersen is, zoals je wel weet, de huidige Bachelorette en ze probeert daar haar ware liefde te vinden. Inmiddels is de groep mannen al een stuk kleiner en begint ze dan ook echt connecties te vormen. Dat Sylvia toe is aan de liefde is wel duidelijk, maar ze heeft ook behoefte aan een nieuwe haarkleur. Minder intens zoekproces maar voelt vaak wel als een heel groot verschil. Sylvia deelt dan ook het eindresultaat op Instagram.

Sylvia Geersen nieuwe haarkleur

Dat Sylvia van haar, make-up en een goede outfit houdt dat is geen geheim. Ze ziet er tijdens de bachelorette dan ook altijd prachtig uit. Haar lange mooie haar valt dan ook altijd op en ze heeft haar bruine lokken nu verruilt voor iets.. kleurijks. Ze gaat namelijk voor een rode kleur. ‘Ginger’, noemt ze het zelf.

Instagram Sylvia Geersen

Het staat haar ook prachtig!

Open over verleden

In de laatste aflevering van De Bachelorette gaat Sylvia de diepte in met de mannen die nog over zijn. Tijdens haar date met Joris vertelt ze meer over haar vorige relatie. “Afgelopen jaar had ik wel echt nodig om te herstellen van mijn laatste relatie. Mijn laatste relatie was heel heftig. Hij was heel agressief, schold mij altijd uit.” Maar dat is niet het enige, wat hij werd na verloop van tijd ook fysiek geweldadig. “Hij heeft mij een hele harde gooi gegeven en ik ben in glas terecht ben gekomen. Dat glas was gebroken en ik ben er met mijn arm in gekomen, tot op het bot en mijn pols was ook door.”

Joris schrikt zichtbaar en vertelt zelf ook over een moeilijke tijd van vroeger, toen zijn moeder overleed. Ook met andere mannen, zoals Matthijs en Tjeerd gaat ze de diepte in. Deze mannen gaan dan ook zonder twijfel door naar de volgende ronde. Maar wie het uiteindelijk gaat worden..? Dat weten we nog niet.

Weten wie je soulmate is? De ‘Moon Phase’-test gaat viral op TikTok