Emma Toussain
Emma Toussain Mode 29 aug 2023
Leestijd: 1 minuut

Het meest populaire tasje van dit jaar krijgt een nieuwe corduroy-variant

Soms ontdek je van die producten die je hele leven lang handig zijn. Ze zijn tijdloos en ontzettend fijn om te gebruiken. Nu is ‘t geen nieuwe ontdekking, maar hét tasje van UNIQLO is er zo eentje. Nu zijn tassen over ‘t algemeen heel erg handig, maar deze nét een stapje extra. Je weet precies wat we bedoelen, dat tasje wat iedereen draagt op festivals, op vakantie en op reis omdat het zo handig, stevig en best stijlvol is.

Leuk voor de fans van het tasje: de winkel lanceert nu een nieuwe variant voor de herfst.

Het meest populaire tasje van dit jaar (en vorig jaar!) krijgt een nieuwe corduroy-variant

No spon, maar wij vinden ‘m zelf gewoon rete handing: UNIQLO’s Mini Round Shoulder Bag, de tas waar alles in past. Ennnn het is beschikbaar in nieuwe varianten! Niet alleen is de it-bag verkrijgbaar in nog meer kleuren, maar ook in corduroy. De Mini Round Shoulder Bag is online en in de winkel te koop voor € 14,90 dus ‘t is ook nog eens een koopje.

uniqlo
UNIQLO

De modekleuren van dit najaar

Niets tekent een modeseizoen duidelijker dan haar kleuren. Waar Barbieroze momenteel nog steeds zijn stempel drukt, bewegen de trends inmiddels al naar dieper gewortelde, winterse tinten. De zomer begint op z’n eind te komen en met een regenachtige introductie laat de herfst weten dat ze er alweer bijna is. Een nieuw seizoen betekent een overvloed aan nieuwe en tijdloze trends die de straten weer gaan sieren. Dit zijn de kleuren waar je je alvast op voor kunt bereiden.

Met deze handige kits lamineer jij je wenkbrauwen gewoon zelf thuis