Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 29 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Kan je Sephora eigenlijk gewoon bestellen in Nederland?

Twee weken geleden werden wij toch even blij gemaakt met een dode mus.. het TikTok-account @sephoranetherlands maakte elke beautyliefhebber blij met het nieuws dat de Sephora een winkel zou openen in Den Haag. Toch bleek ‘t al snel niet echt te zijn, tot onze grote teleurstelling. Hoe kom je dan aan je favo producten? Kan je het eigenlijk gewoon bestellen en naar Nederland laten sturen?

Kan je Sephora eigenlijk gewoon bestellen in Nederland?

Het antwoord? Ja, ja dat kan. Zo, kan jij ook weer opgelucht ademhalen. Maar.. er zitten wel wat haken en ogen aan. Zo wordt je automatisch naar de Franse website gestuurd en dat betekent dat dus alles in het Frans geschreven staat. Mocht je die taal niet vloeiend spreken, kan dat nog wel eens lastig zijn. Gelukkig is Google Translate je beste vriend en zijn natuurlijk alle merknamen wel hetzelfde. Wel kan je de site automatisch in het Nederlands vertalen maar dan wordt ook ALLES vertaald. Rare beauty? Zeldzame schoonheid. Da’s dan weer nog verwarrender.

Je moet een account aanmaken en dan kan je je eigen adres invullen. Wel moet je goed opletten; bovenaan kan je het land van bestemming veranderen. Dat doe je bij ‘Pays de livrasion’, en dan klik je ‘Pays-Bas’ aan. Dat is Nederland, voor als je dat misschien vergeten was. Anders staat ‘ie automatisch op Frankrijk en dan werkt het niet.

Sephora.fr
Sephora.fr

Dan vul je al je gegevens in en kan je bestellen! Ook zie je wanneer het geleverd wordt, net zoals je normaal ook ziet bij een online bestelling. Eigenlijk heel erg makkelijk dus, je moet jezelf alleen even door het Frans heen worstelen!

Naar het buitenland voor de Sephora?

De Franse hoofdstad barst van de Sephora’s en ‘t is toch wel het leukste om het daar te shoppen. De winkel aan de bekende Avenue des Champs-Élysées is altijd méga chaotisch maar ze hebben zo veel leuke dingen. En zelfs de kleinere Sephora’s zijn echte snoepwinkels voor ons. Dat wordt maar weer een tripje naar Parijs plannen! En wij vonden een treinreis voor nog geen 100 euro (retour!), waardoor je heel makkelijk daar heen reist. Natuurlijk ook nog wat budget over houden voor je shopping spree, maar dat is zeker te doen. Of je plakt er natuurlijk een weekend aan vast. Maar.. mocht je een dagje heen en weer willen, hebben wij dus de perfecte route gevonden.

Wil je hebben: op Funda staat nu een huis te koop mét snackmuur