Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 25 feb 2018
Leestijd: 3 minuten

Op deze plek op je lichaam siert een tatoeage je het best volgens je sterrenbeeld

Als je een tatoeage overweegt, heb je vast al het hele internet afgestruind naar inspiratie. Niet alleen voor de tatoeage zelf, maar ook voor de plek. Voor die laatste beslissing kun je het beste even je sterrenbeeld checken. Als je inmiddels al helemaal weet wat voor tatoeage je wilt nemen, dan kun je hier lezen op welke plek je ‘m het beste kunt zetten op basis van je sterrenbeeld.

Ram

Jij zoekt geen avontuur, Ram, maar jij bent het avontuur. Avontuurlijk met een vleugje impulsiviteit maakt een tatoeage op je zij, net onder je bh-bandje de perfecte plek voor jou. De creatie mag gerust gezien worden als je weer eens in je bikini op een ver, zonnig oord zit, toch?

sterrenbeeld tatoeages

Stier

Jij bent af en toe wel een koppig persoon, Stier. Maar dat wist je natuurlijk al lang. Als jij graag een tatoeage op de bovenkant van je been wil nemen, dan ga je dat ook gewoon doen. Ook al zeggen je vriendinnen misschien wat anders. Achteraf zeggen ze alleen maar dat het bij je past, let maar op.

sterrenbeeld tatoeage

Tweeling

Als Tweeling vind je vaak twee dingen leuk. We begrijpen dan ook heel goed als je twee plekken hebt waar je niet uit kunt kiezen. Wat jouw sterrenbeeld zegt? Zet er een op allebei de binnenkanten van je elleboog.

sterrenbeeld tatoeage

Kreeft

De Kreeften onder ons vinden het vaak ook prima om een avondje lekker op de bank te zitten in plaats van te gaan stappen. Je hoeft niet in de spotlight te staan en je tatoeage ook niet. Daarom is voor jou de ideale plek voor een tatoeage op je rug. Soms laat je ‘m zien, maar vaak ook niet. Prima.

sterrenbeeld tatoeage

Leeuw

Jij bent zowaar het tegenovergestelde van een Kreeft, Leeuw. Jij houdt wel van een beetje aandacht en bent zelfverzekerd genoeg om een tatoeage op de voorkant van je vinger te zetten. Een plek waar iedereen het mag zien.

sterrenbeeld tatoeage

Maagd

Als Maagd ben je rustig en intelligent. Grote kans dat je een hoge functie binnenhaalt waar een tatoeage misschien niet zo gepast is. Maar dankzij jouw bescheidenheid komt sowieso weg met een kleintje op de binnenkant van je pols. Prachtplek.

sterrenbeeld tatoeage

Weegschaal

Jij bent een beetje en twijfelkont, Weegschaal. Soms wil je wel een tatoeage, soms niet. Toch maar wel? Voor jouw is een tattoo hoog in je nek een mooi plekje. Als je ‘m wil laten zien draag je lekker een staart, als je er even genoeg van hebt draag je je haar los. Perfect voor jou.

sterrenbeeld tatoeage

Schorpioen

Bij jou mag het allemaal wel iets ondeugender, Schorpioen. Als grootste flirt in dit rijtje is een tatoeage op je pols of elleboog natuurlijk veel te braaf. Daarom kies jij er eentje voor op je heup of heel hoog op je bovenbeen.

sterrenbeeld tatoeages

Boogschutter

Jij bent zeer zorgeloos en vrijmoedig, Boogschutter. Ook voor jou is een tatoeage op je pols een beetje saai. Een plek die meer bij jou past, is de binnenkant van je bovenarm.

sterrenbeeld tatoeage

Steenbok

Jij bent als Steenbok ambitieus en een klein tikkeltje conservatief. Voor jou is een plek als de binnenkant van je enkel perfect. Je kunt ‘m bijna altijd wel verbergen. Behalve als je aan het zwembad ligt.

sterrenbeeld tatoeage

Waterman

Watermannen onder ons zijn origineel en echte pioniers. Ga daarom voor een kleine tatoeage achter je oor. Hoeveel mensen heb je gezien die daar een tattoo hebben?

sterrenbeeld tatoeage

Vissen

Als Vis ben jij een emotioneel type. Daarom zou voor jou de binnenkant van je onderarm de perfecte plek zijn. Zet daar een tatoeage zodat je ‘m op ieder moment van de dag kunt zien en er kracht uit kunt halen.

sterrenbeeld tatoeage