Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 30 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Taylor Swift’s The Eras Tour komt binnenkort al naar de bios

Alle Swifties opgelet, de enorme hype van Taylor Swift in de Amerikaanse bioscopen komt nu ook naar Nederland! De concertregistratie van The Eras Tour is vanaf vrijdag 13 oktober vier weken lang te zien op het grote doek bij Pathé.

Als je geen tickets hebt kunnen bemachtigen is dit wel een leuke troostprijs.

Taylor Swift in je bios

Heel leuk: op de premièredag wordt Pathé Arena volledig omgetoverd tot Taylor Swift-theater: de show is op vrijdag 13 oktober in alle zalen in Pathé Arena (m.u.v. 4DX) te zien. De concertregistratie is exclusief bij Pathé te zien dus mocht je naast de kaarten hebben gegrepen kan je op deze manier Taylor nog ervaren. Tickets scoren voor Taylor in Pathé doe je hier.

Mega hype in VS nu ook naar Nederland

De aankondiging dit concert in de bioscoop zorgde begin deze maand voor een enorme hype in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Ook daar is de show vanaf 13 oktober te beleven in de bioscoop. De voorverkoop ging meteen door het dak. Nog nooit eerder werden in de VS in de voorverkoop op één dag zoveel bioscooptickets verkocht van één voorstelling (het oude record was Avengers: Endgame in 2019).

De zangeres noemde op Instagram de tour de meest betekenisvolle ervaring van haar leven en ze is dolblij met de aankondiging van de concertfilm en wij eigenlijk ook.

Geen concert, wél een concertervaring

De concertregistratie in de bioscopen is de Nederlandse primeur van deze nu al legendarische tour, die pas op 4, 5 en 6 juli 2024 live te zien is in de Johan Cruyff Arena. De shows waren binnen no time uitverkocht en veel fans visten achter het net. De iconische tour is vier weken lang van donderdag tot en met zondag 2 november te zien bij Pathé, ook in de herfstvakantie dus. Tickets koop je voor €19,89 – het geboortejaar van Taylor Swift.

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “Sinds de aankondiging van The Eras Tour in de Amerikaanse bioscopen, vragen fans van Taylor Swift ons dagelijks via onze socials en in de theaters of wij ook deze show gaan vertonen. We zijn heel blij dat we hen en andere film- en muziekliefhebbers nu kunnen verblijden met deze bijzondere show in onze bioscopen. Taylor Swift is één van de populairste wereldwijde popsterren van dit moment, en wat is er nou leuker om als fan of muziekliefhebber samen met andere fans te genieten van deze show op het grote doek?”

Dit vinden Joy en Dani van de romance tussen Bram en Esra