Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 13 jan 2020
Leestijd: 3 minuten

Hotshot! 5 tekenen dat je knapper bent dan je zelf misschien beseft

Elk meisje is wel eens onzeker over haar uiterlijk. Vaak zien we zelf ook onze ´imperfecties´ terwijl een ander het nooit heeft opgemerkt of zelfs juist mooi vindt. Denk jij dat je dat ook doet? Dit zijn vijf tekenen dat je veel knapper bent dan je zelf misschien denkt.

Wij vrouwen onderschatten onszelf en dat hoeft écht niet altijd. De mensen om ons heen zien ons heel anders dan wij onszelf zien. Geloof ons, je bent knapper dan je zelf misschien wel denkt.

5 tekenen dat je knapper bent dan je zelf misschien beseft

Vergeet die imperfecties, want iedereen heeft deze en weet je wat? Het maakt je nog mooier dan je al bent. Dit zijn de vijf tekenen dat je veel knapper bent dan je denkt.

1. Mensen kijken om als je langsloopt

Vaak denk je dat je er gek uitziet of dat er wc-papier onder je schoenen zit en daarom mensen allemaal naar je staren. Maar de kans is groter dat ze kijken omdat je simpelweg een mooie verschijning bent. Want eerlijk is eerlijk, jij kijkt ook alleen om als er een knap exemplaar langsloopt toch?

2. Je krijgt weinig complimenten

Waar je vriendinnen worden bedolven onder de complimenten is het bij jou een zeldzame gebeurtenis. Vaak word je er een beetje onzeker van want waarom zegt niemand iets over jóuw nieuwe outfit of je geföhnde haar? Heel simpel: Mensen geven je die complimentjes niet omdat ze denken dat je toch wel weet dat je mooi bent. Stom, maar waar.

3. Mannen vragen vaak via via wie jij bent

Je staat op een feestje en je ziet de hele avond al die ene leuke man. Maar het duurt en duurt maar hij komt niet naar je toe. Aan het einde van de avond concludeer je dat hij je vast niet ziet staan, bezet is of al iemand anders op het oog heeft. Vervolgens hoor je maanden later per toeval dat juist die man wilde weten wie je was. Blijkbaar simpelweg te bang om naar toe te komen, zucht.

4. Je hebt altijd wel iemand in je leven

Je hebt altijd wel een man waar je mee aan het Whatsappen bent, of je bent aan het daten of je zit in een relatie. Je vindt dat allemaal doodgewoon en realiseert je niet altijd dat er altijd wel iemand is die zijn zinnen op jou heeft gezet. Let that sink in.

5. Vriendinnen zeggen vaak: ´Had ik maar…´

En die zin wordt vaak ingevuld met iets wat betrekking heeft op je uiterlijk. Je benen, je ogen, je haar, je perfecte wenkbrauwen of iets anders. Zeg de volgende keer daarom ook gewoon ´dank je wel!´ in plaats van dat je het weer afdoet met ´Ach, joh dat valt wel mee´. Ze vinden je namelijk echt mooi en dat ben je ook.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen