Zara Bircan
Zara Bircan Love & Seks 13 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Als je potentiële lover geen tijd voor je vrijmaakt geeft hij/zij de volgende 4 signalen af

We hebben allemaal wel een druk schema. Het inplannen van een date kan onverwachts zijn en hier niet helemaal in passen. Maar wanneer doet je crush nou stiekem toch geen moeite om hier tijd voor vrij te maken?

Het komt allemaal op hetzelfde neer, een date inplannen lukt niet helemaal. Of je nou nog met een nieuwe vlam op eerste date moet gaan of dat je al op vier dates bent geweest.

De signalen dat iemand geen interesse heeft

Al weken een afspraak proberen te plannen met je vlam? Al kan je niet verwachten dat je gelijk op de eerste plek staat, bij deze signalen wil de ander jou toch niet zo graag zien als je denkt.

1. Ze zijn terughoudend

Als de ander nog geen tijd voor je weet vrij te maken, kan dit betekenen dat ze ruimte voor zichzelf creëren om na te denken over de hele situatie. Waarschijnlijk zijn ze er nog niet over uit wat ze hier uit willen halen.

Ze beginnen te twijfelen en zijn terughoudend. Vinden ze je überhaupt (nog) wel leuk? Hiermee wil de ander tijd winnen om na te denken over wat ze van je vinden. Doen ze lang met het prikken van een datum, dan willen ze je nog geen valse hoop geven.

2. Ze vragen altijd wanneer jij tijd hebt

Een heel stiekem teken dat de ander je toch nog even niet wil zien. Krijg je altijd de vraag wanneer jij kan? Dan kan het zo zijn dat de ander zichzelf de kans wil geven om toevallig die dagen niet te kunnen.

Ondertussen weet jij niet wanneer de ander wél vrij is. Hoewel dit op het eerste oog nog onschuldig lijkt, is dit zeker iets om voor op te passen.

3. Ze gebruiken steeds dezelfde smoesjes

Een leugentje om bestwil kan af en toe geen kwaad. Maar kijk nog maar eens terug naar welke excuses de ander de afgelopen tijd heeft gebruikt. Heeft hij/zij de afgelopen drie maanden al twee tentamenweken gehad? Dan is er wellicht iets wat niet helemaal klopt en wordt de date uitgesteld, wie weet voor hoe lang.

4. Ze komen niet met andere opties

Vraag je of je nieuwe vlam vrijdag kan afspreken, maar komt dat niet uit? Of zouden jullie afspreken, maar word je ineens afgezegd? Dit hoeft niet meteen problematisch te zijn. Wel als de ander telkens alleen aangeeft niet meer te kunnen, zonder enige verklaringen. Als iemand je echt graag wil zien, doet diegene daar moeite voor.

Lees ook: