Emma Plasmans
Emma Plasmans Love & Seks 26 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

5 tekenen dat je in je lover een maatje voor het leven hebt gevonden

Jij en je lover zijn het liefst de hele dag samen. Elke ochtend als je in je eentje op de fiets zit droom je er weer van om ‘s avonds dat leuke koppie van je partner weer te zien. Niet alleen omdat jullie zo’n fijne relatie hebben want daarnaast is je lover ook nog eens je beste maatje.

Jij kunt je niet voorstellen hoe jouw leven er zonder je partner uit zou zien. Vooral omdat hij of zij niet alleen je lover is maar ook je beste maatje voor het leven.

Jouw lover is je beste maatje

Als je deze vijf dingen herkent weet je zeker dat dat bij jullie ook het geval is.

1. Jullie doen alles samen

Gewoon omdat alles met je lover doen leuker is. Al moet je iets heel onbenulligs doen of hik je op tegen die enorme afwas op het aanrecht, als jullie het samen doen is alles leuker en daarom doen jullie ook alles samen. Zelfs van een saai klusje maken jullie samen nog een feestje.

2. Jullie lijken op elkaar

Jullie leken al op elkaar of jullie zijn steeds meer op elkaar gaan lijken. Jullie houden van dezelfde dingen en daardoor is het extra leuk om die dingen samen te doen.

Je vriendinnen zijn ook je vriendinnen omdat jullie dezelfde dingen leuk vinden en dat is de basis van de meeste vriendschappen. Als je dit ook zo voelt in je relatie weet je zeker dat hij of zij echt je beste maatje is voor het leven.

3. Jullie zijn helemaal jezelf bij elkaar

En dat is niet alleen super belangrijk, maar dat maakt het ook heel leuk. Je voelt je net zo mooi zonder make-up als met en dat draagt bij aan een heel comfortabel en geborgen gevoel.

Je hoeft je bij je lover nooit anders voor te doen dan je daadwerkelijk bent want hij of zij houdt nou eenmaal van je zoals je bent. Zo werkt het ook binnen vriendschappen. Jij schaamt je bij je vriendinnen nergens voor en als dit bij je partner ook zo voelt zit het helemaal goed tussen jullie.

4. Jullie halen de gekste fratsen uit

Omdat jullie het hilarisch vinden om streken uit te halen en dat maakt een relatie extra leuk. Als je partner ook je beste maatje is staat dat garant voor heel veel hilarische herinneringen samen. Dat heb je ook met je beste vriendinnen dus dat gevoel herken je meteen.

5. Jij kan echt niet zonder je lover

Nee zelfs geen dag. En dat betekent dat je het fijn vindt om je lover continu om je heen te hebben. Niet alleen voor de intieme momenten (al zijn die hartstikke fijn) maar ook omdat jullie persoonlijkheden klikken en daarom zal hij of zij altijd een maatje voor het leven zijn.

Lees ook: 8 typische dingen die iedere vrouw in een relatie doet als haar lover niet thuis is.