Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 23 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

5 x vet herkenbaar als je stiekem meekijkt op de telefoon van je lover

Je kan niet ontkennen dat je nog nooit (maar dan ook echt nooit) hebt meegekeken op de telefoon van je liefje. Je zag een berichtje binnenkomen van een onbekende naam en werd toch wel heel nieuwsgierig naar de inhoud ervan of gewoon om even te checken hoe zijn contactenlijst op WhatsApp geschiedenis eruit ziet. Geef het maar toe, en geloof ons je bent niet de enige.

We gluren allemaal weleens mee op de telefoon van onze partner. Je vriend of vriendin doet dat waarschijnlijk ook gewoon bij jou.

Erg herkenbaar als je stiekem meekijkt op de telefoon van je lover

En toch weerhoudt dit je er niet van om af en toe mee te kijken.

1. Je ogen rollen je oogkas uit

Je probeert vanuit een hoek van 90 graden mee te gluren op een telefoon. Dat is natuurlijk niet zo handig en je hoofd moet je hartstikke stil houden zodat het niet opvalt dat je meekijkt. Als je langer dan 30 seconden vanuit deze hoek naar een telefoon gluurt, rollen je oogballen er zowat uit. Pijn dat dat doet!

2. Je hart maakt een sprongetje

Op de verkeerde manier. Omdat je geen context leest bij berichten ga je altijd uit van het ergste. Maar weet je, die onbekende naam is vast gewoon van een collega en dat zijn ex hem weer eens een berichtje stuurt hoeft echt niet te betekenen dat hij bij je weggaat. Tenzij hij er een groot geheim van maakt natuurlijk, maar als hij niks heeft te verbergen, kan je er in principe vanuit gaan dat alles gewoon goed is.

3. Je wordt betrapt als je meekijkt op zijn telefoon

Hoe stiekem jij ook dacht mee te kunnen gluren, je partner heeft je er minimaal één keer op betrapt. Je hebt het zelf ook wel door als iemand mee zit te gluren op jouw schermpje.

4. Je stopt met ademen

In alle focus vergeet je helemaal te ademen. En juist dát valt op. Het stokken van je adem is voor je partner reden om zich naar jou toe te draaien en te vragen of alles wel oké gaat. Uhh.. ja hoor.

5. Meekijken op zijn telefoon is een gevoel wat je niet kan onderdrukken

Het is ook een soort spanning die je voelt als je stiekem meekijkt op de telefoon van je lover. Je weet dat je er alleen maar meer van gaat opwinden maar tóch doe je het. Je kan het simpelweg niet onderdrukken en geeft je wat meer controle over jullie relatie. Oeps.