Emma Toussain
Emma Toussain Reality 28 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Evie uit Temptation Island onthult welke ongepaste vragen zij nu allemaal krijgt

Meedoen aan een realityprogramma is voor velen een droom; voor Evie van Vliet werd het werkelijkheid. Heel erg leuk, maar soms zitten er ook wat minder leuke kanten aan. Of nou ja.. situaties waar je aan moet wennen. Ze onthult in de podcast ‘De GroepsApp‘ van onze collega’s van NSMBL waar ze nu mee moet dealen.

Temptation Island-Evie onthult welke ongepaste vragen zij nu allemaal krijgt

Evie en haar vriend Mike (ja, ze zijn nog samen!) deden mee aan Temptation Island omdat Evie graag wilde dat Mike meer over zijn gevoel en dat het liefste over een toekomst met kinderen zou willen en durven praten. Zij wil niets liever, hij steekt een beetje zijn kop in het zand. Dat ze gek op elkaar waren én zijn is geen geheim en gelukkig heeft Mike ingezien dat hij best over iets kan praten zonder dat het meteen realiteit wordt. Eerst nog maar even genieten van elkaar.

In de podcast ‘De GroepsApp’ schuift Evie aan als co-host en vertelt ze natuurlijk ook eventjes over haar realityavontuur. Ze moesten bijna 5(!) maanden geheim houden dat ze nog steeds gek op elkaar zijn. Dat betekende dat ze niks samen mochten doen, in het openbaar dan. Hoe doe je dat als je samenwoont? En kijken mensen dan niet heel erg naar binnen?

@nsmblmagazine

Aflevering 5 van ‘De GroepsApp’ nu te luisteren! Onze eerste gast is Evie van Vliet, bekend van Temptation Island 🎧 Hoe bevalt het leven na deelname? #temptationisland #reality #videoland #evievanvliet #kinderwens #voorjou #podcast #groepsapp #spotify #applepodcasts

♬ origineel geluid – NSMBL

“Nu het lekker weer wordt.. we zitten dan lekker in de voortuin en dan lopen er mensen langs. Die kijken, die lopen door, en dan lopen ze terug en dan zeggen ze: ‘Oh, ben je al zwanger?’ Echt ongelofelijk!”

Waar te luisteren?

Luister de aflevering met Evie hieronder, ook gaat het over enge poppen in de trein, het concert van Harry Styles, over rare feestgewoontes in de UK en Nederland én krijgt een luisteraar ook nog wat datetips van de mannen in ‘Ask A Guy’. Wij zijn fan, abonneer en volg de podcast zelf ook voor meer!

Fans zijn niet onder de indruk van And Just Like That seizoen 2: dit zijn de eerste reacties