Renée
Renée Life 8 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Je kunt je nu inschrijven voor Temptation Island 2020 om dit seizoen wél interessant te maken

Vergeet het minder spannende seizoen van dit jaar, want de inschrijvingen voor Temptation Island 2020 zijn inmiddels geopend. Ken jij iemand die alles op alles wil zetten om de relatietest aan te gaan of het als verleid(st)er wil proberen? Dan is dit de kans om je in te schrijven.

Temptation Island 2020 is besteld, dus dat betekent dat we nóg een jaar kunnen genieten van onze ultieme guilty pleasure. Nu maar hopen dat een nieuwe Megan of Tim zich meldt, svp.

Temptation Island 2020

Eerlijk is eerlijk, er waren nogal wat klachten over het afgelopen seizoen. De kijkers waren allesbehalve blij voor de koppels die de test overleefden, want er ging niemand echt vreemd. Tot Danicio geld kreeg onder druk werd gezet om over zijn avontuurtjes met Rodanya op te biechten, want zo werd de allerlaatste aflevering toch nog een soort van juicy.

Moet het volgend jaar anders volgens jou? Schroom dan niet om jezelf of iemand uit je vriendenkring op te geven voor Temptation Island 2020, want dit is je kans om zelf de touwtjes in handen te hebben als koppel of verleider.

Opgeven doe je hier. Wie weet ben jij of ken jij wel de persoon die in het vliegtuig stapt naar een luxueuze villa onder de Thaise zon.

Meer over Temptation Island: