Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 22 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

JUICE! Het lijkt erop dat deze verleider en verleidster van Temptation Island nu een relatie hebben

Op Temptation Island bloeit niet alleen liefde op tussen verleiders en de ex-koppels, uit eerdere seizoenen bleek dat verschillende verleiders en verleidsters met elkaar naar bed waren gegaan. Dat lijkt in het nieuwe seizoen van Temptation Island ook weer te zijn gebeurd en wel tussen deze twee…

Het is niet voor het eerst dat een verleider en verleidster van Temptation Island toch meer zin hebben in een fling met een single. Als de koppels tóch NTB blijken te zijn blijft er inderdaad ook niet veel over dan elkaar. Ach, waarom ook niet?!

Temptation Island koppels

Niet alleen de koppels zelf verlaten Temptation Island als stelletje (als het goed is), soms bloeit er ook wat op tussen verleiders en verleidsters onderling. We denken dat dat ook is gebeurd tussen sexy Lizzy en Gaetan. En dat bewijzen deze twee foto’s van Gaetan’s Insta stories.

De twee gaan niet alleen samen op pad om te lunchen, Lizzy kookt ook nog eens voor Gaetan en vooral de sexy outfit vinden we opmerkelijk. In zo’n outfitje zouden wij namelijk niet voor iedereen koken. Zou er dan toch minimaal één verliefd stelletje naar huis gaan dit seizoen?

Er staat ons trouwens nog veel meer te wachten dit seizoen.

We weten over wie deze uitspraak gaat in Temptation Island: ‘Over drie dagen heb je mijn p**mel in je mond’