Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 25 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Oeh la la! Christian Grey’s look-a-like woont in Nederland en is nog vrijgezel

Christian Grey was in de boeken al super sexy, en in de film voldeed hij aan al onze verwachtingen. Wie valt er nou niet voor zijn charmante voorkomen en gespierde lichaam? Christian Grey wordt gespeeld door Jamie Dornan, en zijn dubbelganger woont gewoon hier in Nederland.

Daniël de Wagt (21) werd gespot op Instagram en lijkt echt sprekend op Christian Grey. Goed nieuws voor ons, deze jongen is nog vrijgezel én woont in Nederland.

Afgetraind lichaam en sexy blik

Zijn lichaam ziet er zeker niet verkeerd uit, en zijn zwoele blik lijkt sprekend op die van Christian Grey. Wij denken dat Daniël zijn afgetrainde lichaam te danken heeft aan de zwemsport, want wie zijn naam zoekt op Google vindt zijn zwemstatistieken op SwimTimes, sexy.

Hij is in ieder geval zelfverzekerd want hij is maar wat blij met het compliment dat hij op Mr. Grey lijkt. Zo zegt hij op Instagram: ‘Whaaat zo snel 1000 volgers?? Nouja.. als we dan toch bezig zijn, mag ik ook best een cadeautje online gooien. Of 2′. En ja, met dat cadeautje bedoelt hij foto’s van zichzelf. Al vinden wij dat stiekem niet zo erg.

Daniël is nog single

NSMBL interviewde Daniël en daardoor weten we dat hij niet houdt van meisjes met een ongezonde levensstijl. Hij valt op zelfverzekerde vrouwen met een goed lichaam. Veel DM’s heeft hij nog niet ontvangen en dat vindt hij wel jammer, dus kom maar door die berichtjes.

Vergelijk de twee knappe mannen hier zelf. Dit is Mr. Grey Jamie Dornan:

En dit is Mr. Grey Daniël de Wagt: